Younited Portaal

Younited Portaal

Het portaal van Younited is hét digitale platform waarop zelfstandig ondernemers netwerken met anderen, passende opdrachten zoeken en succesvoller ondernemen. Samen met Younited hebben we een tool ontwikkeld waarmee zelfstandig ondernemers volledig worden ontzorgd, gemakkelijk én snel. Bedacht door Younited, gerealiseerd door NowOnline.

Onze oplossing

Younited kwam met de wens een portaal te ontwikkelen waar zelfstandig ondernemers alles kunnen vinden om succesvol te ondernemen. Met deze wens zijn wij aan de slag gegaan. Wij ontwikkelden een digitaal platform waar ondernemers op terecht kunnen om met gelijkgestemden te netwerken, nieuwe opdrachten te zoeken en zaken als urenregistratie en facturatie bij te houden. Het portaal is gekoppeld aan…  

Succesvolle samenwerking

De oplevering van het digitale platform was de eerste stap in de richting van een succesvolle samenwerking met Younited. Na de realisatie van het portaal werkten we namelijk hard aan de realisatie van een informatieve website en gebruiksvriendelijke applicatie, en met succes. Zowel het portaal als de website en applicatie worden volop gebruikt door zelfstandig ondernemers. Om deze gebruikers te kunnen blijven bedienen, werken we nauw samen met Younited om de producten continu door te ontwikkelen. Samen zorgen we ervoor dat gebruikers succesvol en zelfstandig kunnen blijven ondernemen. 

Over Younited

Younited is een platform, speciaal voor zelfstandig ondernemers. Zij bieden handvatten om het leven van zelfstandig ondernemers én opdrachtgevers nog leuker te maken. Van het vinden van een droomopdracht, het bijhouden van de boekhouding en automatisch versturen van facturen tot het netwerken met anderen en aanschaffen van zakelijke producten. Younited helpt met alle zakelijke aspecten.

 

 

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze