‘s Nachts dromen we er over...

Overdag maken we het graag waar, met passie en gezond verstand werken wij aan jouw oplossingen en online succes.

Diensten
Website ontwerp & ontwikkeling
Dienst

Website ontwerp & ontwikkeling

Het internet is ons vakgebied. Wij ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden maatwerk websites die verwachtingen overtreffen en succesvol zijn op het behalen van online resultaat.

Webapplicatie ontwikkeling
Dienst

Webapplicatie ontwikkeling

Complexe webapplicaties ontwikkelen wij met de nieuwste technieken. Van intranetomgevingen tot complexe en complete beheertools. Ons team van passievolle ontwikkelaars bedenkt en creeërt innovatieve webapplicaties.

APP ontwikkeling
Dienst

APP ontwikkeling

Behalve websites & webapplicaties ontwikkelt NowOnline ook applicaties voor de smartphone of tablet. Ben je op zoek naar een betrouwbare partij die applicaties ontwikkelt voor Android OS, iOS of Windows Phone?

CMS Freedom.NET of WordPress
Dienst

CMS Freedom.NET of WordPress

Wij ontwikkelen websites die zijn voorzien van een CMS, zodat ze zonder technische kennis te beheren ben bij te werken zijn. Bij NowOnline werken wij met ons eigen CMS Freedom.NET maar wij ontwikkelen ook websites op basis van het WordPress CMS.

SEO & SEA
Dienst

SEO & SEA

NowOnline ondersteunt klanten op het gebied van zoekmachinemarketing, wat bestaat uit Search Engine Optimization (SEO; vindbaarheid in zoekmachines) en Search Engine Advertising (SEA; online advertenties).

Content & Onderhoud
Dienst

Content & Onderhoud

Volledige ontzorging op het gebied van content voor uw website? Wij werken met professionele tekstschrijvers en fotografen om uw content optimaal te laten aansluiten op de gewenste doelgroep.

Werken-bij website met ATS
Dienst

Werken-bij website met ATS

Een volledig op het werven van personeel gerichte website, dat is een werken-bij website. Een van de belangrijkste doelen: optimale vindbaarheid van vacatures. Werken-bij websites kunnen gekoppeld worden aan bijvoorbeeld het Applicant Tracking System (ATS) van HROffice.

E-mailmarketing
Dienst

E-mailmarketing

Wij begeleiden onze klanten van begin tot eind in het beheren van eigen e-mailcampagnes, van het (via de website) verzamelen van e-mailadressen tot het compleet in huisstijl opmaken van nieuwsbrieven.

Micro & actie websites
Dienst

Micro & actie websites

Specifieke doelgroep bereiken? Zet hiervoor een Micro of actie website in. Hierbij leggen we de focus op een specifieke doelgroep of onderwerp om maximaal online succes te boeken.

Branding / Huisstijlen
Dienst

Branding / Huisstijlen

Brainstormen, concepten bedenken, communicatieadvies geven… maar vooral inspireren. Daar zijn we goed in en dat doen we graag. Allemaal om jouw onderneming succesvoller te maken.

Drukwerk
Dienst

Drukwerk

Huisstijl laten ontwikkelen? Wij helpen u met het samenstellen en bestellen van uw benodigde drukwerk.

SCRUM
Dienst

SCRUM

Wij onderscheiden ons door een werkwijze (Scrum) waarmee we elke 7 of 14 dagen werkende software kunnen opleveren en doordat we investeren in langdurige relaties met onze klanten.

Zin in koffie of thee?

En heb je toevallig ook nog een leuk project voor ons?

Maak een afspraak