Uw banden specialist in Doetinchem

Ronden Banden website en planningsapplicatie

Ronden Banden is dé bandengroothandel die actief is in Gelderland, Overijssel, Drenthe en in Noord Brabant. Ronden Banden levert alle soorten merkbanden, heeft continu 12.000 banden in voorraad en levert daarnaast alle diensten die hiermee te maken hebben.

Vanuit Doetinchem levert Ronden Banden haar diensten en producten aan professionals zoals autobedrijven, fleet-owners, transportbedrijven, loonwerkers en de industrie.

Meer dan alleen de website

De website laat duidelijk zien wat Ronden Banden belangrijk vindt; het hebben van een kenmerkende en eigen huisstijl / uitstraling. Op de website wordt beschreven welke diensten en producten Ronden Banden levert. Daarnaast is de website het verlengstuk voor de eigen werkplaats zodat zakelijke klanten en particulieren hun eigen bandenwissel kunnen inplannen. Omdat Ronden Banden het belangrijk vindt dat haar klanten direct een antwoord krijgen op eventuele vragen, is de werkplaatsplanner real-time gekoppeld aan de interne planning. Elke klant van Ronden Banden kan op deze manier direct zien wanneer ze bij Ronden Banden terecht kunnen voor bijvoorbeeld een bandenwissel.

Behalve de koppeling van de werkplaatsplanner aan de interne planning, kunnen professionele dienstverleners op het gebied van banden ook professionals van Ronden Banden inhuren om een korte termijn uitdaging in de eigen werkplaats op te lossen. Ook kunnen professionals ingezet worden om de kwaliteit in een eigen werkplaats te verhogen.

In samenwerking met Booosters.nl is er een extra optimalisatie uitgevoerd met betrekking tot SEO. Daarnaast zijn de call to actions op de website goed aangescherpt.

Wat maakt deze website mooi:

  • De herkenbare en eigen uitstraling van Ronden Banden wordt volledig nageleefd;

  • De bezoeker van de website kan zijn of haar eigen bandenwissel real-time inplannen;

  • De website is volledig mobiel toegankelijk, waardoor een bandenwissel voor een klant van Ronden Banden ook vanaf een mobiele telefoon in te plannen;

  • De website zorgt voor procesoptimalisatie binnen Ronden Banden omdat de website gekoppeld is aan andere processen.

Wij zijn, als NowOnline Media, trots dat wij al meer dan 13 jaar een hechte samenwerking hebben met Ronden Banden en zetten graag onze handtekening onder het eindresultaat! 

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze