Maakt van lezen een beleving

Webshop Lezen met Beer

Lezen met Beer maakt van voorlezen een hele beleving door verschillende leesboxen aan te bieden. In deze leesboxen zitten kinderboeken met bijpassende knuffels. Dit concept tilt (voor)lezen naar een nieuw level. De leesboxen bevatten de nieuwste, mooiste en spannendste verhalen om samen met je kind te lezen. Hierdoor wordt de leeservaring nóg leuker!

Aangezien de leesboxen van Lezen met Beer momenteel enkel online te bestellen zijn, is de onlinewereld enorm van belang. Het bedrijf had dan ook de wens om online goed zichtbaar te zijn middels een webshop die zowel informeert als amuseert. Bij NowOnline weten we als geen ander hoe de onlinewereld in elkaar zit, vandaar dat wij direct met dit vraagstuk aan de slag zijn gegaan. Met als eindresultaat een prachtige werkende webshop.

Onze Oplossing

Lezen met Beer is voor jong én oud. Het concept spreekt ouderen aan en vermaakt kinderen. Deze combinatie hebben we dan ook goed doorgevoerd in de webshop. We hebben een unieke webshop ontworpen die niet alleen gericht is op de verkoop van de leesboxen, maar ook informatie verschaft aan ouders over de kracht van (voor)lezen. Met leesboxen voor verschillende leeftijden is er voor elk wat wils. Het ontwerp past uitstekend bij de uitstraling en het gevoel van Lezen met Beer. De speelse kant komt terug door diverse effecten en het overzicht wordt gecreëerd door de verschillende content blokken. De webshop is ontwikkeld met Wordpress en Woocommerce en is volledig responsive. Daarnaast maken de ingebouwde features het mogelijk dat webshopbezoekers doeltreffend en gemakkelijk de geschikte leesbox kunnen vinden. 

Wij zijn blij met het eindresultaat!

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze