“Een geslaagd event begint bij een goede ticketverkoop”­

GO-tickets applicatie

De mooie samenwerking tussen Club 22-24 en NowOnline leidde tot het succes genaamd GO-tickets, het ticketingsysteem dat inmiddels ook al in België en Duitsland actief is.

Club 22-24 kwam in 2011 met een prangende vraag bij NowOnline, ze wilden een ticketingsysteem waarmee ze makkelijk tickets konden verkopen. Hier wisten onze IT’ers wel raad mee. Zij ontwikkelden, als antwoord op de vraag van Club 22-24, GO-tickets als een volledig op zichzelf staand product dat continu doorontwikkeld wordt. Op deze manier maakt Club 22-24 telkens gebruik van de nieuwste mogelijkheden met betrekking tot digitale ticketing.

Het online ticketingsysteem voor iedereen

Het online ticketingsysteem is beschikbaar voor iedereen die een evenement, congres of feest wil organiseren. Of dit nou voor een groot of klein aantal bezoekers is, iedereen kan zich aanmelden. Wanneer iemand zich aanmeldt, kan hij / zij direct een evenement aanmaken. Daarnaast kunnen alle gekochte tickets ook nog eens worden gescand met de gratis scan app van GO-tickets. GO-tickets biedt het gehele totaalpakket aan!

Nergens hetzelfde en volledig onafhankelijk

Door het eenvoudige systeem, de korte lijntjes en het persoonlijke contact is het voor iedereen even makkelijk om een activiteit aan te maken! Wanneer je er toch niet helemaal uitkomt, dan staan Ineke en haar collega's altijd klaar om te helpen waar nodig.

Wist je dat: We zijn momenteel bezig met het toetreden op de zakelijke markt. Door nieuwe functionaliteiten kunnen bedrijven zien hoe lang iemand is binnen geweest. Stay tuned! (in-uit scanfunctie)

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze