Wij laten Flexmedewerkers goed voelen in Nederland

Huizenbeheer applicatie Fides

Fides is specialist in het uitzenden van buitenlandse flexkrachten uit de nieuwe EU-landen, en Polen in het bijzonder. Zij vinden het belangrijk dat deze flexkrachten zich goed voelen in Nederland, vandaar dat zij ook zorgen voor geschikte huisvesting. Om al deze huizen overzichtelijk te onderhouden, hebben wij een Huizenbeheer applicatie ontwikkeld. Handig voor de medewerkers, tijdbesparend voor Fides.

Het uitzendbureau biedt goede, degelijke en nette huisvesting voor flexkrachten. Om het beheer van deze huisvestigingen zo overzichtelijk mogelijk te maken, was Fides op zoek naar een mogelijkheid die de werkzaamheden per huis lieten zien. Op deze vraag hebben wij ingespeeld met de Huizenbeheer applicatie. Met deze applicatie kunnen medewerkers de werkzaamheden eenvoudig beheren. 

De applicatie

Het was voor Fides belangrijk dat de applicatie zo gebruiksvriendelijk mogelijk was. Het moest een mobiel verlengstuk worden van de zwaardere applicatie. De Huizenbeheer applicatie is gekoppeld aan de Huizenplanning waardoor medewerkers te allen tijde inzicht kunnen krijgen in de werkzaamheden en planning per huis. Met de app kunnen medewerkers foto’s maken, berichten koppelen en notities maken. Daarnaast kunnen medewerkers punten verdienen wanneer ze huizen netjes hebben achtergelaten die ze kunnen inruilen in de webshop.  Deze game designelementen dragen bij aan de kwaliteit van de huizen wat vervolgens bijdraagt aan de woonervaring van de flexkrachten die in deze woningen verblijven. Een win-win situatie voor Fides dus!

Samen met Fides kijken we naar optimalisatiemogelijkheden die het werkproces eenvoudiger maken. We denken altijd een stap vooruit. Van een corporate website en digitale handtekening tot een fietsenbeheer en huizenbeheer applicatie. Wij leveren en kijken tegelijkertijd vooruit naar nieuwe oplossingen. 

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze