Laat je aangenaam verrassen

Website Tribute Clothing

Tribute is dè jeans en clothing store in de Achterhoek en omstreken, voor zowel de man als de vrouw. NowOnline heeft de eerste website ontwikkeld en heeft begin 2015 een nieuw ontwerp van de website gemaakt. Een plaatje, al zeggen we het zelf.

Het doel

De nieuwe website van Tribute Clothing zijn het gevolg van een redesign van de oude websites van Tribute Men en Tribute Women. De nieuwe website diende een moderne, strakke vormgeving te krijgen om de doelgroep aan te spreken en de website moest door deze doelgroep op alle apparaten goed te gebruiken zijn. Bovendien moest er makkelijk en effectief kunnen worden gecommuniceerd met de doelgroep; over producten en over de winkels.

De oplossing

Er is een one-page website ontworpen, waardoor de website overzichtelijk oogt en makkelijk te gebruiken is. Parallaxscrolling zorgt voor een extra visuele dimensie. Door het responsive design past de website zicht automatisch aan het gebruikte scherm aan. Tribute Member systeem heeft ook een redesign ondergaan, waardoor de klanten nog beter bediend kunnen worden. Via het CMS kunnen eenvoudig aanpassingen worden, zoals de volgende koopzondag vermelden, andere producten in de etalage zetten en andere afbeeldingen plaatsen.

Wat maakt deze website mooi?

  • Grote sfeerbeelden op de achtergrond.

  • One-page website.

  • Parallax scrolling.

  • Mooie weergave van de merken die worden verkocht.

  • Tribute Member inlogsysteem om je klantenkorting te checken.

  • Gemakkelijk en snel de koopdagen per stad inzien.

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze