Overal ondernemen

Younited App

Altijd en overal nieuwe opdrachten zoeken, uren factureren, overeenkomsten inzien en netwerken met anderen? Dat is wat de Younited app mogelijk maakt, mede dankzij ons. Samen hebben we namelijk een app ontwikkeld die zelfstandig ondernemers nóg meer ontzorgt. Younited kwam met de wensen en ideeën, wij maakten deze werkelijk.

Onze oplossing

We begonnen met de ontwikkeling van het Younited portaal, vertaalden deze door naar een website en maakten er vervolgens een mobiele applicatie van. Hiermee kunnen zelfstandig ondernemers nog makkelijker en zelfstandiger ondernemen, waar ze ook zijn. De applicatie is beschikbaar voor iOS en Google PlayStore en maakt het mogelijk om eenvoudig naar opdrachten te zoeken, uren in te boeken, declaraties in te dienen, producten en diensten in de store te ontdekken en in contact te komen met mede-ondernemers of met het Younited® team. 

Koppelingen

De applicatie is gekoppeld aan diverse services, waaronder Spotler, Textkernel, OAuth, Younited Services en Omnimap. Deze koppelingen zorgen ervoor dat alle opdrachten en filters die voor Younited beschikbaar zijn eenvoudig worden ingeladen, zelfstandig ondernemers binnen enkele seconden automatisch aan opdrachten gematcht worden en gebruikers zichzelf veilig kunnen autoriseren. Alles wat je nodig hebt in één applicatie. 

Blijven door ontwikkelen

De samenwerking met Younited is niet gestopt na de live-gang van de applicatie. Door wekelijks persoonlijk contact te hebben met Younited waarbij we de lijntjes kort houden, zijn we in staat de app continu naar wens door te ontwikkelen. Hierbij kijken we naar de wensen van gebruikers, Younited zelf én onze eigen ontwikkelaars. Samen zorgen we voor een succesvolle app!

Younited

Younited is een platform, speciaal voor zelfstandig ondernemers. Zij bieden handvatten om het leven van zelfstandig ondernemers én opdrachtgevers nog leuker te maken. Van het vinden van een droomopdracht, het bijhouden van de boekhouding en automatisch versturen van facturen tot het netwerken met anderen en aanschaffen van zakelijke producten. Younited helpt met alle zakelijke aspecten.

 

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze