Dé professionele groothandel in verwarming, sanitair en onderdelen

Werken-bij website Wasco

Wasco is met 50 jaar ervaring, ruim 500 medewerkers en 34 vestigingen een begrip in de installatiebranche. Samen zorgen ze voor vakkundig advies, innovatieve oplossingen en passende materialen. Met een halve eeuw ervaring op zak weten ze precies wat de toekomst vraagt. Wij hebben met een mooie werken-bij website meegeholpen aan een volgende halve eeuw Wasco.

Wasco hanteert hoge standaarden waar het gaat om de veiligheid van zijn mensen, producten en activiteiten en wat betreft de werkomgeving van het personeel.  Ze vinden het belangrijk dat collega’s zich kunnen openstellen en ontwikkelen. Om hier de geschikte medewerkers voor te vinden hebben wij, in samenwerking met HROffice, een prachtige werken-bij website ontwikkeld. Samen bouwen we op grootste wijze aan Wasco.

De oplossing

Voor Wasco hebben wij een maatwerk werken-bij website ontwikkeld die volledig aansluit bij de huisstijl, de uitstraling en het gevoel van het bedrijf. Door eigen beeldmateriaal, krijgen potentiële medewerkers een goede sfeerimpressie van werken bij Wasco. Daarnaast bevat de website verhalen van huidige medewerkers waarmee een kijkje achter de schermen wordt gegeven. Deze kunnen gefilterd worden per functie waardoor potentiële medewerkers in een oogopslag de verhalen te zien krijgen die relevant zijn voor hen. De website is gekoppeld aan ATS, Job Alert en ons eigen CMS. Hierdoor kunnen alle vacatures en filters die specifiek voor Wasco beschikbaar zijn makkelijk worden ingeladen. Solliciteren is nog nooit zo gemakkelijk geweest bij Wasco!

 

 

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze