Wij werken al jaren samen met Kaemingk.

Website Kaemingk

Kaemingk is een belangrijke internationale speler in de markt van decoratieve artikelen voor Kerst en voorjaar. Kaemingk heeft haar hoofdkantoor in Aalten en behoort met 360 medewerkers tot één van de grootste bedrijven in de Achterhoek.

Na een prachtige werken bij website is er voor Kaemingk door NowOnline een aansluitende corporate website gerealiseerd. Hierop is er voldoende ruimte voor de gebruiker om zelf te ontdekken wie Kaemingk is en waar de gedrevenheid voor nieuw, aansprekend en verrassend vandaan komt. De sfeervolle beelden en het prachtige design van de website sluiten op die gedrevenheid aan. 

Door de duidelijke layout van de website is het voor de gebruiker makkelijk te ontdekken welke collecties voor de aankomende seizoenen verkrijgbaar zijn. Vanuit deze collecties kan er snel een afspraak voor een showroom bezoek gemaakt worden, de belangrijkste call to action op de website, of doorgeklikt worden naar de webshop. 

Uniek aan deze website is dat deze vertaald kan worden in zes talen. Dit maakt de website van Kaemingk toegankelijk voor vele gebruikers die Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans of Italiaans spreken.   

Wat maakt deze website mooi? 

  • Aansluitend ontwerp op de huisstijl 

  • Rustig design zodat de beelden kunnen spreken

  • Levendige website met subtiele animaties die de gebruiker onbewust aanzet tot het verrichten van handelingen

  • Uniek webshop gedeelte 

  • De website is volledig responsive 

  • Uitgebreide agenda om de gebruiker op de hoogte te houden van alle events 

  • Vertaald in zes talen

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze