Daar kom jij je bed voor uit!

Werken-bij website Swiss Sense

Werken bij Swiss Sense betekent deel uitmaken van een toonaangevend bedrijf waar ontwikkeling en innovatie voorop staat. Hier krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Door te werken bij Swiss Sense kun je een bijdragen leveren waar getalenteerde mensen met creativiteit, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken om hun doelen te realiseren.

Onze oplossing

NowOnline heeft voor Swiss Sense in samenwerking met HR-Office een nieuwe werken bij -corporate- website ontwikkeld. De website sluit perfect aan op de beleving van het employer brand van Swiss Sense. Dit doen wij doormiddel van geanimeerde pagina’s en sprekend beeldmateriaal. Zo hebben wij een koppeling met ons CMS Freedom.NET gemaakt. Met deze koppeling Kan Swiss Sense zelf, zonder technische kennis, de content aanpassen en bewerken. De website is daarnaast direct gekoppeld aan het ATS (Applicant Tracking System) van waaruit alle vacatures en sollicitaties beheerd worden.

Unieke features 

De nieuwe website geeft onder andere de mogelijkheid:

  • Doeltreffend en snel vacatures vinden via filtering

  • De mogelijkheid tot het inschieten van Job Alert

  • Direct chatten met werkzoekende

  • Social media integratie/delen van vacatures

  • De website is beschikbaar in de talen Nederlands en Duits

  • SEO (Search Engine Optimization) optimaal ingericht voor zoekmachines

  • De website is volledig responsive

  • Website wordt doorgemeten met Google Analytics & Hotjar

  • Verhalen van medewerkers om toekomstige collega’s te ontmoeten

Over Swiss Sense

Al meer dan 100 jaar staat de familie Diks garant voor jouw nachtrust. Met een wereldwijde selectie van de beste, waaronder natuurlijke materialen voor een eerlijke prijs. In meer dan 90 vestegingen verdeeld over Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk biedt Swiss Sense hun assortiment aan. Met oog voor detail, vormgeving en ondersteuning produceert Swiss Sense jouw perfecte bed. Je kunt zeggen dat het slaapcomfort in de genen van Swiss Sense zit. Kom je bed uit en bekijk de mogelijkheden op de nieuwe werken-bij site van Swiss Sense!


Opdrachtgever: HROffice

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze