The mobile company

Werken-bij website voor Transdev Nederland

Werken bij Transdev is werken met oog voor innovatie, veiligheid en plezier in het werk. Ze willen dé werkgever zijn waar medewerkers zich welkom en thuis voelen. Om deze medewerkers gemakkelijk te vinden heeft NowOnline in samenwerking met HROffice een werken-bij website ontwikkeld. Deze sluit perfect aan op de uitstraling van het Nederlandse internationale mobiliteitsbedrijf.

Transdev werkt aan veilige, goedkope en snelle reizen. Deze eigenschappen komen terug in de overzichtelijke werken-bij website. De verschillende contentblokken zorgen ervoor dat de website eenvoudig te navigeren is, geven in een oogopslag dé informatie weer waar werkzoekenden behoefte aan hebben en sluiten perfect aan op de huisstijl van Transdev. De werken-bij website is gekoppeld aan het ATS (Applicant Tracking System) van HROffice. Hierdoor kunnen alle vacatures, filters en sollicitaties eenvoudig beheerd worden en is er inzicht in het gehele sollicitatieproces. Daarnaast is een koppeling gemaakt met ons eigen CMS Freedom.net zodat Transdev zelf, zonder technische kennis, alle content kan aanpassen en bewerken wanneer zij willen. Het ontwerp van de website sluit visueel perfect aan op de huisstijl van de diverse merken binnen Transdev. 

Wat maakt deze website mooi?

  • Maatwerk landingspagina met video’s;
  • Vacaturepagina’s die volledig zijn opgemaakt in de huisstijl van het desbetreffende merk;
  • Doeltreffend en snel vacatures vinden via filtering;
  • Persoonlijke verhalen van medewerkers.

Over Transdev

Transdev is als toonaangevend internationaal mobiliteitsbedrijf actief in het hele land onder diverse merknamen als Connexxion, Hermes en het Witte Kruis. Ze maken dagelijks vijfhonderdduizend reizen mogelijk. Daarnaast dragen ze ook bij aan een betere wereld omdat zij investeren in schoon vervoer. Met hun bussen, treinen en taxi’s verbinden ze gemeenschappen en zorgen dat iedereen veilig, goedkoop en snel reist. Transdev gaat voor een langdurige samenwerking met het bedrijfsleven.

 

 

 

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze