Sinds de opening van de eerste winkel in 1980, staat het Nederlandse modemerk Purdey voor tijdloze mode en vrouwelijke elegantie.

Werken-bij website Purdey

In samenwerking met HROffice hebben wij voor Purdey een 'werken-bij' website op maat gerealiseerd die volledig aansluit bij de reguliere Purdey website. Deze 'werken-bij' website is volledig gericht op het werven van nieuwe Purdey werknemers.

De oplossing van NowOnline

Purdey, een Nederlands damesmodemerk, heeft NowOnline begin 2017 gevraagd een oplossing te bedenken om vacatures eenvoudig online te plaatsen, volledig aangesloten op de huisstijl van Purdey. Vanuit deze wens heeft NowOnline een werken-bij website op maat gerealiseerd, die gekoppeld is aan het ATS (Applicant Tracking System) van HROffice Recruitment. Via deze webapplicatie worden alle vacatures en sollicitaties beheerd. In dit systeem worden sollicitanten gevolgd in de gehele procedure, van het insturen van het CV tot de uiteindelijke aanname bij Purdey.

Over Purdey

Sinds de opening van de eerste winkel in 1980, staat het Nederlandse modemerk Purdey voor tijdloze mode en vrouwelijke elegantie. Met gevoel voor stijl, oog voor detail en liefde voor het product, ontwerpen en ontwikkelen we al meer dan 35 jaar stijlvolle en draagbare collecties, die exclusief verkrijgbaar zijn bij Purdey.