De lekkerste biefstuk

Werken-bij website Loetje

Bij Loetje draait het om de lekkerste biefstuk. Deze no-nonsense, kwalitatieve, humoristische en gastvrije organisatie is inmiddels gevestigd door heel Nederland. Om de Loetje familie steeds groter, hechter en gezelliger te maken kwamen ze bij NowOnline met de wens om het vinden van gezellige collega’s makkelijker te maken

Oplossing

Deze werken-bij website sluit perfect aan op het echte Loetje gevoel. Er is een koppeling gemaakt met ons CMS Freedom.NET zodat ze de content elk moment zelf de kunnen aanpassen. Daarnaast is de website gekoppeld met het ATS (Applicant Tracking Systeem) van HROffice waardoor Loetje gemakkelijk vacatures en sollicitaties kan beheren en inzicht krijgt in het gehele proces. Openstaande vacatures zijn goed zichtbaar waardoor gezellige mensen snel de weg naar Loetje vinden. Die gezellige kandidaat wordt via deze werken-bij website gemakkelijk gevonden!

Over Loetje

Al ruim 40 jaar lang zorgt Loetje elke dag voor de lekkerste biefstuk. Bij de oprichting was het de bedoeling dat Café Loetje een succesvol biljartcafé zou worden. Tegenwoordig is Loetje alles behalve. Zo krijgen ze er steeds meer gezellige restaurants bij, hebben ze twee fijne sfeervolle hotels en faciliteren ze als (evenementen)zaal voor feesten, vergaderingen en andere bijeenkomsten.