Werk aan je toekomst

Werken-bij website Ortessa

Ortessa is hét familiebedrijf van afvalspecialisten met een andere kijk op de branche. Doordat zij mogelijkheden zien in afval, dragen ze bij aan nieuwe manieren, verrassende innovaties en frisse concepten om anders met het grondstoffenvraagstuk om te gaan. Als nieuwe partij in de afvalbranche heeft Ortessa de ambitie om een verfrissende speler te worden in een relatief traditionele branche. Dit doen ze door jarenlange ervaring te koppelen aan jong en energiek talent. Om deze talenten te vinden is een werken-bij website ontwikkeld.

In samenwerking met HROffice hebben wij een prachtige werken-bij website ontwikkelt die perfect past bij de huisstijl van Ortessa én haar gespecialiseerde dochterondernemingen. Doordat het bedrijf een nieuwe partij in de afvalbranche is en steeds maar blijft groeien, zijn ze continu op zoek naar nieuwe medewerkers. Door deze werken-bij website hebben wij dit zoekproces makkelijker gemaakt.

Onze oplossing

De website is gericht op het vinden van nieuwe talenten die het team van Ortessa kunnen versterken. Vandaar dat de vacatures opvallend in beeld zijn gebracht. Deze worden direct op de website getoond en zijn gekoppeld aan de andere bv’s. Doordat gebruik is gemaakt van eigen beeldmateriaal sluit de website volledig aan bij de huisstijl, de uitstraling en het gevoel van Ortessa. Er is gebruik gemaakt van Job Alert, ATS en Freedom. Hiermee kunnen alle vacatures en filters gemakkelijk worden ingeladen. Daarnaast is het ook mogelijk om dubbel te filteren op vacatures en zorgt de header ervoor dat websitebezoekers eenvoudig kunnen switchen naar de website van een andere bv. Tot slot zorgen de verhalen van medewerkers voor een kijkje in het bedrijf.

Online solliciteren voor Ortessa is nog nooit zo gemakkelijk geweest!