Join our community

Werken-bij website O'Neill

O’Neill is opgericht in 1952 in California en vanuit deze Californische roots worden nog steeds toonaangevende producten voor actieve en avontuurlijke mensen gecreëerd. De vooruitstrevende geest van O'Neill zal het bedrijf altijd vooruit helpen. In samenwerking met HROffice hebben wij dan ook een mooie corporate website live gezet, namelijk de Engelstalige werken-bij website van O'Neill.

NowOnline heeft voor O'Neill een unieke werken-bij website ontwikkeld die volledig gericht is op het werven van nieuwe medewerkers. Met veel openstaande vacatures zit er altijd een functie bij die bij jouw past.

De oplossing

De website sluit volledig aan bij de frisse en sportieve huisstijl van O'Neill. De ingebouwde contentblokken zorgen voor een overzichtelijke en compacte pagina. Hierdoor is alle benodigde informatie in een oogopslag te vinden op de website. Doordat alle vacatures duidelijk op één pagina staan kan iedereen eenvoudig solliciteren bij O'Neill. De zoekfunctie is voorzien van een filtersysteem waardoor werkzoekende snel relevante zien. Wanneer de reistijd belangrijk is kun je de vacatures hier op filteren. Zo vind je altijd de vacature die bij je past! 

O'Neill biedt veel kansen die via deze werken-bij website duidelijk naar voren komen!

 

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze