Ontdek de wereld van Oceanco

Werken-bij website Oceanco

Oceanco is dé bouwer van op maat gemaakte superjachten. Het bedrijf biedt uitstekende kansen voor mensen met een passie voor de jachtbouw. Werken bij Oceanco betekent dan ook dat je deel uit maakt van een opwindende en uitdagende omgeving waar je de kans krijgt om te werken met de mooiste superjachten ter wereld. Ervaren professionals zetten zich in voor kwaliteit, succes en aandacht voor detail. Om deze ervaren professionals makkelijk binnen te halen, hebben wij een op maat gemaakte werken-bij website ontwikkeld.

Oceanco is dé bouwer van op maat gemaakte superjachten. Het bedrijf biedt uitstekende kansen voor mensen met een passie voor de jachtbouw. Werken bij Oceanco betekent dan ook dat je deel uit maakt van een opwindende en uitdagende omgeving waar je de kans krijgt om te werken met de mooiste superjachten ter wereld. Ervaren professionals zetten zich in voor kwaliteit, succes en aandacht voor detail. Om deze ervaren professionals makkelijk te werven, hebben wij een op maat gemaakte werken-bij website ontwikkeld. 

Onze oplossing

Om de merkvisie en missie van Oceanco na te streven, zijn geschikte medewerkers nodig. Vandaar dat wij voor Oceanco een unieke werken-bij website hebben ontwikkeld die volledig gericht is op het werven van ervaren professionals. Met vacatures voor zowel fulltime banen als stages, is er voor elk wat wils. Doordat de huisstijl perfect is doorgevoerd, sluit de website goed aan op de beleving van het employer brand van Oceanco. Dit is gedaan door de unieke jacht fotografie van Oceanco toe te passen.

Features

Middels de duidelijke sollicitatie procedure voor werkzoekende en een ingebouwde Job Alert, is het proces eenvoudig voor zowel de werkgever als de werkzoekende. Doordat alle vragen beantwoord worden via de FAQ, is alles in een oogopslag duidelijk. Werkzoekenden kunnen snel en doeltreffend vacatures vinden op de website. Tot slot kan de gehele website worden doorgemeten via Google Analytics en Hotjar. Hierdoor blijft Oceanco op de hoogte van alles wat er op de website gebeurt. Online solliciteren voor Oceanco is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze