Alles voor huis, tuin en dier

Werken-bij website Intratuin

Vol energie en met een frisse blik gaan alle medewerkers van de Intratuin iedere dag te werk. Het hart is groen en dat proef je binnen de organisatie. Zij delen met veel liefde alle kennis met anderen om de wereld stap voor stap een stukje groener te maken. Om deze fantastische medewerkers te werven hebben wij in samenwerking met HROffice een werken-bij website ontwikkeld.

NowOnline heeft in samenwerking met HROffice een nieuwe werken-bij website ontwikkeld die perfect aan sluit naar de beleving van Intratuin. Doordat de website direct gekoppeld is aan het HROffice ATS (Applicant Tracking System) en Job Alert kunnen vacatures en sollicitaties gelijk beheerd worden. Sollicitanten kunnen hiermee direct per mail op de hoogte worden gebracht en Intratuin kan nieuwe vacatures open zetten wanneer ze maar willen. Daarnaast kunnen zij door de koppeling met ons CMS Freedom.NET de content zonder technische kennis aanpassen. 

Over Intratuin

Voeten in de aarde, mouwen opgestroopt en een grote gemeende glimlach. Intratuin gaat tot het uiterste om de verwachtingen van alle klanten te overtreffen. Met een breed assortiment en veel verschillende afdelingen maken zij dit waar. Zij zijn er voor huis, tuin en dier!

 

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze