Maatschappelijk project van Webhelp

Werken-bij website GezondContact

Het coronavirus heeft impact op ons allemaal, zowel ondernemers als burgers hebben het zwaar. De situatie rondom COVID_19 vraagt van de hele samenleving dan ook flink wat aanpassingen. Burgers willen op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen en verwachten correct geholpen te worden bij klachten. GezondContact werkt hier graag aan mee. Het bedrijf ondersteunt de GGD bij het doen van Bron- en Contactonderzoek. Om de strijd aan te gaan tegen het Coronavirus hebben ze veel nieuwe collega’s nodig. Hier hebben wij ze mee geholpen! Binnen een week hebben we een nieuwe werken bij website opgeleverd waarmee zij perfect nieuwe medewerkers kunnen werven.

Maatschappelijk project

GezondContact is ontstaan vanuit Webhelp, een bedrijf dat oplossingen creëert. Om bij te dragen aan de strijd tegen het Coronavirus heeft Webhelp in samenwerking met Young capitalOlympia en Timing dit maatschappelijk project genaamd GezondContact opgestart. Aangezien er steeds meer testen worden gedaan, zijn ook steeds meer medewerkers nodig. Vandaar dat zij op zoek waren naar een goedwerkende werken bij website. Binnen een week hebben wij de vacature wervingswebsite ontworpen, gebouwd en live gezet, en dat met succes!

Overzichtelijk en eenvoudig

De werken bij website van GezondContact draait om één ding, namelijk het werven van nieuwe medewerkers. Dit komt dan ook perfect terug in het design van de website. Deze is door het gebruik van een duidelijke homepage met verschillende contentblokken, foto’s van medewerkers en een call to action button erg overzichtelijk. Doordat de vacatures interactief zijn gemaakt, komen werkzoekenden gelijk op de pagina met desbetreffende informatie. De website is overzichtelijk én gemakkelijk te navigeren, precies datgene dat een werkzoekende zoekt.

Het werven van nieuwe medewerkers voor de GGD teststraat was nog nooit zo makkelijk! 

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze