Samen Sterker Verder

Werken-bij website Enver

Enver biedt passende jeugd- en opvoedhulp daar waar het nodig is: thuis, op school of in de wijk. Dit doen ze met 1700 geweldige collega's die zich iedere dag voor 100% inzetten. Samen werken ze eraan dat kinderen, jongeren en hun ouders of opvoeders weer sterker verder kunnen. Om nog meer geweldige collega's te werven heeft NowOnline een werken-bij website ontwikkelt.

In samenwerking met HR-Office hebben wij een mooie premium werken-bij website ontwikkeld voor Enver. Deze is weer helemaal up-to-date door de nieuwe functionaliteiten die hier bij zijn ingebouwd. Daarnaast hebben we ook een Intranetpagina gecreerd voor alle medewerkers om informatie en vacatures op te delen. Voor Enver zijn nieuwe medewerkers, naast de bestaande medewerkers, namelijk erg belangrijk.

Oplossing

De website sluit perfect aan op de beleving van Enver. Dit doen wij doormiddel van pagina’s met sprekend beeldmateriaal. Er is gekozen voor eigen beeldmateriaal waardoor de juiste doelgroep wordt getriggerd. Daarnaast is er een koppeling gemaakt met onze CMS Freedom.NET waardoor de organisatie zelf, zonder technische kennis, de content kan aanpassen. De website is direct gekoppeld aan het HR-Office ATS (Applicant Tracking System) waarin alle vacatures en sollicitaties beheerd worden. 

Unieke features 

De nieuwe website geeft onder andere de mogelijkheid:

  • Ontwerp dat uitstekend past bij de uitstraling en het gevoel van Enver;
  • Social media integratie/delen van vacatures;
  • Doeltreffend en snel vacatures vinden via filtering;
  • De website is volledig responsive;
  • Unieke pagina voor stages.