Sparkling bathroom furniture

Website Thebalux

Thebalux is een producent van kwalitatief hoogwaardige badkamermeubelen. Al geruime tijd verzorgt NowOnline de online diensten. In 2013 is er akkoord bereikt om de oude website te vervangen voor een volledig nieuwe website. In 2015 is er een aparte mobiele website ontwikkeld.

Het doel

De wens van Thebalux was (en is) om de huidige positie op het internet te versterken. Concreet betekent dat meer bezoekers naar de website en meer conversie in de vorm van brochureaanvragen en zoekopdrachten in de dealergegevens. De tweede wens was een gebruiksvriendelijke en strakke presentatie van de badmeubelen.

Oplossing

Door te kijken naar de Google Analytics statistieken van de oude website werd duidelijk op welke pagina’s klanten het meeste terecht komen, maar ook afhaakten. Deze punten hebben we aandachtig geanalyseerd en aangevuld met doorklikacties en call-to-action functies, zoals het aanvragen van een brochure of het vinden van een dealer. De koppeling met ons Freedom CMS biedt de websitebeheerders bij Thebalux de mogelijkheid om zelf de content te beheren en de website te optimaliseren voor de zoekmachines. Ook hebben wij bij de livegang met een 301-redirect-bestand gewaarborgd dat de huidige indexeringswaarde in de zoekmachines is verhuisd naar de nieuwe website.

De bezoeker kan het grote productaanbod van Thebalux met behulp van filters (voor bijvoorbeeld afmetingen en kleur) afstemmen op zijn of haar behoefte. Dit zorgt voor een prettig en overzichtelijk gebruik van de website. Door toevoeging van een mobiele website is de website ook goed te gebruiken op smartphones.

Wat maakt deze website mooi?

Door de vormgeving heel schoon en strak te houden worden de website en de producten op een esthetische wijze gepresenteerd. Heel belangrijk hiervoor is de kwaliteit van de gebruikte beelden. Thebalux heeft hiervoor een uitgebreide fotoreportage gemaakt van de nieuwe series badkamermeubelen. De foto’s vormen een essentieel onderdeel van de content op de website en presenteren de badmeubelen op de beste manier mogelijk.

De dealers van Thebalux hebben een eigen inlogomgeving, waarin ze informatie over hun zaak kunnen toevoegen en wijzigen. Dit neemt veel tijd uit handen bij het personeel van Thebalux, maar getuigt ook van het feit dat Thebalux het beste voor heeft met haar dealers.

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze