Specialisten in luchttechniek

Website LUTEC

Het in Veenendaal gevestigde bedrijf LUTEC Luchttechniek werkt vanuit een unieke positie in de markt. Met ruim 25 jaar ervaring in de markt van afzuigtechniek en industriële klimaattechniek, zijn ze zowel nationaal als internationaal werkzaam. Zo verrichten ze voornamelijk werkzaamheden in Nederland en België maar in landen als Duitsland, Spanje, Frankrijk, Letland en zelfs China zijn hun oplossingen ook niet meer onopgemerkt gebleven. LUTEC blijft groeien!

Het doel

Om te laten zien waar LUTEC precies voor staat, is een goede website van belang. Zo kan het bedrijf potentiële en bestaande afnemers perfect op de hoogte houden over de werkzaamheden en oplossingen die ze bieden.  

Oplossing

Middels een goede brainstormsessie zijn we diep ingegaan op de wensen en behoeften van de bezoekers. De content en het strakke design zijn dan ook geheel aangepast aan deze eisen. Hiermee hebben we een overzichtelijke website ontwikkeld voor LUTEC Luchttechniek. Deze corporate website sluit perfect aan op de uitstraling van het bedrijf. Doordat het bedrijf veel oplossingen biedt, zijn deze in branches onderverdeeld. Zo blijft het overzichtelijk voor de bezoekers. Er wordt dan ook gewerkt vanuit verschillende landingspagina’s zodat elke doelgroep met unieke content kan worden aangesproken, dit draagt bij aan betrokkenheid van de bezoeker. Daarnaast worden de oplossingen in een korte bondige tekst toegelicht en visueel gemaakt. Door dit overzicht vindt iedereen gelijk datgene wat zij zoeken. 

Wat maakt deze website mooi?

  • Design sluit perfect aan op de behoefte van de bezoeker;
  • Professioneel en fris design;
  • Branche gerelateerde landingspagina’s;
  • Gestuurd op CTA;
  • Volledig responsive.

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze