Alles in het leven is een race

Website Houben Racing

Voor Thijmen en Mees Houben gaat er niks boven racen. Ze begonnen met karten als hobby maar maken inmiddels deel uit van een raceteam en reden in 2019 hun eerste BMC-wedstrijd. Mees is ondertussen zelfs Nederlands Kampioen Mini Junior TM 2021 geworden. De twee talentvolle racende broertjes doen er alles aan om de top te bereiken. Wij hebben ze hier met een corporate website mee geholpen. Hiermee geven we de broertjes een podium op het internet!

Website als promotiemateriaal

Het aantrekken van sponsoren kan een lastige klus zijn. Om dit makkelijker te maken hebben wij een corporate website ontwikkeld. Deze website moest opvallen, overzichtelijk zijn en als promotiemateriaal dienen. Met deze eisen is ons team aan de slag gegaan. We hebben ons niet laten remmen met het design en hebben het perfecte middel ontworpen voor de promotie van de broertjes Houben. De website bevat een agenda die de banen waarop ze dat jaar gaan rijden toont. Zo blijven fans en sponsoren perfect op de hoogte van de talentvolle broertjes!

Met deze website kunnen Thijmen en Mees sponsoren aantrekken en fans informeren. Wij zijn trots dat we de broertjes zo kunnen helpen om hun talent te benutten!