Explore the wonders of the subsea

U-Boat Worx

Werken bij U-Boat Worx betekent werken onder één dak met designers en engineers. Samen ontwerpen en bouwen ze duikboten die voldoen aan de hoogste standaarden en specifieke wensen van de klant. Om gedreven jonge professionals in deze dynamische werkomgeving te laten werken heeft NowOnline een werken-bij website ontwikkeld.

Voor U-Boat Worx ontwikkelden wij in opdracht van HROffice een compleet nieuwe werken-bij website. Deze website is gericht op het werven van nieuwe medewerkers. Via de website kunnen potentiële nieuwe medewerkers direct solliciteren door de directe koppeling aan HROffice Recruitment (ATS), een webapplicatie waarin alle vacatures en sollicitaties beheerd worden. Daarnaast is de koppeling met ons CMS Freedom.NET gemaakt. Met deze koppeling kunnen ze zelf, zonder technische kennis, de content aanpassen en bewerken.

Wat maakt deze website mooi?

  • De mogelijkheid tot het inschieten van Job Alert;
  • De website is volledig responsive;
  • De herkenbare en eigen uitstraling van U-Boat Worx wordt volledig nageleefd.

Over U-boat

U-Boat Worx is een Nederlands bedrijf, opgericht in 2005, door Bert Houtman. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verkopen van duikboten voor 1 tot 11 personen. Deze minionderzeeërs worden gebouwd voor dieptes van 100 tot wel 3.000 meter en kenmerken zich door het kleine formaat, het lage gewicht en de innovatieve techniek. De duikboten gebruiken de nieuwste technologische-ontwikkelingen om klanten te voorzien van de veiligste en best presterende duikboten.

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze