Uniek in de meubelindustrie

Corporate website Stoffeertechniek

Stoffeertechniek kreeg in 2020 een nieuw logo. Deze hebben wij samengebracht naar een mooie en frisse huisstijl die direct is doorgevoerd in een vernieuwde website.

Stoffeertechniek is in 1979 opgericht als agent voor een aantal buitenlandse toeleveranciers voor de stofferende meubelindustrie. Door de modernisering binnen het bedrijf, zijn zij inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke adviserende steun voor vele (grote) meubelproducenten. Dit succes heeft gezorgd voor een nieuw logo, dat doorgevoerd moest worden in een vernieuwde website. Hier zijn wij mee aan de slag gegaan!

Onze oplossing

De website van Stoffeertechniek is helemaal onder de loop genomen door het team van NowOnline. Dat het bedrijf intern een modernisering door heeft gemaakt, was in de online communicatie nog niet goed terug te zien. We zijn daarom vanaf scratch begonnen en hebben een huisstijl ontworpen gebaseerd op het nieuwe logo. Deze huisstijl hebben we doorgevoerd in een vernieuwde website. Waar de website van Stoffeertechniek voorheen vooral donkerblauwe kleuren bevatte, beschikt deze nu over een frisse uitstraling met veel lichte kleuren. 

Less is more

De ingebouwde contentblokken zorgen voor een overzichtelijke en compacte pagina. Hierdoor is alle benodigde informatie in een oogopslag te vinden op de website. Daarnaast dient de rode stoel op de homepagina als demo model, waar alle producten in verwerkt zijn. Hierdoor krijgen websitebezoekers gelijk een goed beeld van de diensten die het bedrijf verleent.

Wij zijn trots op het uitresultaat en zijn blij met de hechte samenwerking!

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze