Fashion, lifestyle & portrait fotograaf

Corporate website Pure by RIPA

Pure by RIPA Photo is een fashion, lifestyle en portrait fotograaf met oog voor detail. Zowel in de fotostudio als op locatie worden foto's geschoten die het juiste gevoel overbrengen. Om dit juiste gevoel nog beter over te brengen, is een goede website waarin foto's helemaal tot hun recht komen van groot belang. Hier hebben wij een steentje aan bijgedragen door een prachtige corporate website te ontwikkelen.

Onze oplossing

Om Pure by RIPA én haar fotografie op een mooie wijze online te presenteren, hebben wij een ontwerp opgeleverd waarin het bedrijf precies datgene laat zien wat zij doen. De foto's staan dan ook centraal in dit ontwerp. De website is gebruiksvriendelijk ingericht met een eenvoudig navigeerscherm naar het contactformulier, de blog en het portfolio. Middels een geoptimaliseerde fotoweergave voor retina schermen, worden alle foto's scherp weergegeven waardoor ze veel beter tot hun recht komen. Al deze foto's worden in een mooi overzicht getoond op de Portfolio pagina. Deze pagina kan ten alle tijden aangepast worden door de koppeling met ons eigen CMS. Daarnaast is ook een koppeling met de Instagram feed ingebouwd waardoor alles up-to-date blijft . 

Gevoel en belevenis

De unieke, sfeervolle en vrouwelijke vormgeving zorgt ervoor dat alle foto's het beste tot hun recht komen. De foto's worden gepresenteerd in een collagevorm dat uniek per portfolio item is ontworpen. Zodoende is geen portfolio item hetzelfde en sluiten ze allemaal aan bij het gevoel en de beleving die wordt overgebracht.

Met trots kijken we terug naar de samenwerking met deze klant. Door het fijne contact hebben we een prachtige website kunnen opleveren. Zowel de klant als wijzelf zijn super tevreden met het eindresultaat!

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze