Samen staan we sterk

Corporate website Flexfamily

De Flexfamily is een familiebedrijf waar ze dezelfde normen en waarden nastreven. Lid zijn van de Flexfamily, betekent lid zijn van een mooie familie. Doordat alle bedrijven, die onder de Flexfamily vallen, een eigen identiteit nastreeft, creëren ze een eigen positie in de familie. De Flexfamily bedrijven helpen de arbeidsmarkt samen op verschillende manieren.

De Flexfamily speelt, samen met de aangesloten bedrijven, in op de geweldige kansen die de regio's Achterhoek, Twente en Stedendriehoek te bieden hebben. Onder de Flexfamilly vallen mooie bedrijven als Marquette Detachering, Seesing Flex, Fides Uitzendgroep, Aelbers Personeel, Flexfactory en Vast. Samen bieden zij mensen nieuwe kansen waardoor de regio er steeds een stukje mooier uit ziet als het gaat om wonen en werken. Om nieuwe familieleden te werven en doelen te behalen hebben wij een mooie corporate website ontwikkeld. 

Ervaar de Flexfamily

De aangesloten bedrijven maken echt deel uit van de Flexfamily, ofwel familie. Vandaar dat het van belang is dat nieuwe bedrijven het bedrijf ervaren. Middels deze corporate website hebben wij ervoor gezorgd dat mogelijk is. Met uitgebreide informatie over het bedrijf en moederbedrijf, weten (nieuwe) leden precies onder welke organisatie ze vallen. Daarnaast is er voldoende informatie te vinden over de aangesloten familieleden middels nieuwsberichten, een stamboom en een informatiepagina. De website laat overzichtelijk zien wat de Flexfamily precies inhoudt doordat de pagina's een perfecte weergaven zijn van datgene dat de Flexfamily wil uitstralen. 

Nieuwe leden voelen zich gelijk onderdeel van de familie doordat zij het bedrijf geheel ervaren middels deze website. 

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze