Personenvervoer is Correct Monnereau

Corporate website Correct Monnereau

Correct Monnereau is een dynamisch familiebedrijf dat zich in 65 jaar historie ontwikkeld heeft van een klein taxibedrijf tot een landelijke mobiliteitspartner. Het bedrijf biedt personenvervoer in de breedste zin van het woord maar zonder haar ziel te verliezen. Het werd de hoogste tijd om de verouderde site aan te pakken zodat de aangeboden diensten van Correct Monnereau goed online naar voren kunnen komen! Hier hebben wij mee geholpen door een op maat gemaakte corporate website te ontwikkelen.

Onze oplossing

Samen met een team van specialisten hebben we de verouderde website onder de loep genomen. Het is van belang om mee te gaan met de tijd, vandaar dat we de nieuwe website op de toekomst hebben voorbereid. De website is volledig op maat gemaakt. Samen met de klant zijn alle wensen besproken waarna bijzondere features specifiek voor deze klant zijn ingebouwd. Zo is het wagenpark bijvoorbeeld online te bezichtigen door websitebezoekers. Middels foto’s en dynamische blokken krijgt de bezoeker een goede indruk van het personenvervoer. Daarnaast laat het uiteengezette dienstenoverzicht in een oogopslag zien wat Correct Monnereau biedt. De vernieuwde website is dus duidelijk, overzichtelijk en bevat relevante informatie voor de websitebezoeker.

Sfeerimpressies

De gebruikte beelden komen rechtstreeks van de klant. Om een goed totaalbeeld te schetsen van het bedrijf, zijn deze beelden gebruikt op de homepage in een collage van beelden en auto’s. Verder komt de donkerblauwe kleur uit het logo duidelijk terug om de professionaliteit van het familiebedrijf te benadrukken. Tot slot is er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van korte teksten die met beelden verduidelijkt worden om zo een warme maar zakelijke sfeer uit te stralen.

Wij zijn blij met het eindresultaat en de intensieve maar fijne samenwerking met Correct Monnereau!

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze