De Keppelse Golfacademie

Website Frank Hoekzema Golf

Frank Hoekzema Golf is een Golfacademie waar iedereen kan (bij)leren. Of je nou een beginner bent of ervaren golfer, door de vooruitstrevende lesaanpak zit je bij hen altijd goed. Door alle kennis en motivatie die ze hebben, helpen ze doelen te bereiken!

NowOnline is een tijdje geleden de samenwerking aangegaan met Frank Hoekzema. Meerdere keren hebben wij prachtige producten opgeleverd en ook dit keer was het raak. Voor de golfacademie hebben wij een mooie website opgeleverd.

Persoonlijke aanpak

Door het mooie overzicht op de homepagina is het voor de bezoeker makkelijk om kennis te maken met Frank Hoekzema Golf. De complete en persoonlijke aanpak die de golfacademie nastreeft, is terug te vinden in de website. Via de website leer je namelijk het team kennen, krijg je informatie over de werkwijze, lees je uitgebreid wat er allemaal te doen is op de golfacademie en vind je het schema over de Trackman wintercompetitie. Doordat er een duidelijke structuur zit in de website, kan er makkelijk worden doorgeklikt per dienst. Tot slot geeft de blogpagina ook nog eens de ruimte om extra informatie te delen met de bezoeker.

Content is king

Om bezoekers op de pagina te houden is goede content nodig, iets waar wij van NowOnline veel vanaf weten. Daarnaast zorgt goede content er ook voor dat de website hoog in de zoekresultaten terecht komt. Vandaar dat wij dit aspect ook op ons hebben genomen. Zo hebben wij foto’s gemaakt voor op de website, teksten geoptimaliseerd en blogberichten geschreven. Alles voor een goed werkende, inhoudelijk sterke en mooie website!

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze