Website Amsterdam IT Circle

De Amsterdam IT-Circle is een besloten regionaal kwaliteitsplatform waar aangesloten organisaties op continue basis samenwerken met als doel elkaar aan te vullen, te inspireren en te versterken qua kennis-, talentontwikkeling en innovatie op het gebied van ICT.

Het doel

Amsterdam IT Circle probeert met haar platform bij te dragen aan de kwaliteit van de ICT branche. Om potentiële deelnemers (organisaties en de medewerkers daarvan) en bestaande deelnemers te informeren mag een goede website niet ontbreken.

Oplossing

Middels een modern en strak design hebben we een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website ontwikkeld met een professionele uitstraling. De verschillende kleuren en groottes van de blokken zorgen voor een duidelijk verschil tussen de blokken.

Daarnaast biedt de homepage ruimte om deelnemers te presenteren en om meerdere actuele nieuwsberichten te plaatsen. Dit kan de beheerder bij Amsterdam IT Circle zelf doen via ons Freedom CMS.
De filterfunctie op de nieuws- en deelnemerspagina biedt de bezoeker de mogelijkheid om snel bij de juiste categorie terecht te komen.

Wat maakt deze website mooi

Strakke design en de gebruiksvriendelijkheid zorgen voor een moderne, professionele website die past bij Amsterdam IT Circle.

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze