Al jaren helpen wij Sudocrem met het vinden van het 'Bofkontje van het jaar' met een unieke actiewebsite.

Website Bofkontje van het jaar

'Bofkontje van het jaar' is een actie van Sudocrem waarbij ouders hun baby kunnen opgeven. Er zijn fantastische prijzen te winnen wat mede bijdraagt aan het succes van deze unieke actie.

Het doel

De actie 'Bofkontje van het jaar' is elk jaar weer een groot succes. De website speelt daarin een belangrijke rol. Op de website wordt de bezoeker geïnformeerd over de actie en de producten en kunnen deelnemers hun baby aanmelden voor de actie.

Oplossing

Het ontwerp van de website, gemaakt door onze partner Endochters, heeft NowOnline vertaald in een stabiele en snelle actiewebsite. Ter versterking van de actie zijn diverse banners voor affiliate marketing gemaakt. Daarnaast beheren wij het e-mailverkeer van en naar deelnemers, versturen wij diverse mailings aan deelnemers, signaleren wij buitengewoon gedrag van deelnemers en verzorgen een stabiele hosting voor de grote hoeveelheid bezoekers op de website.

Wat maakt deze actiewebsite mooi?

  • Een mooi ontwerp, gemaakt door Endochters.

  • Aparte banners ontwikkeld voor affiliate marketing.

  • Koppeling met een e-maildatabase ten behoeve van mailings aan de deelnemers.

Wij delen graag onze ervaring

NowOnline en Endochters hebben samen veel ervaring met dergelijke actiewebsites en nodigen je graag uit voor een gesprek waarin wij deze kennis met je delen. Wellicht dat we de volgende actie voor jou mogen opzetten. Bel of mail ons gerust voor een afspraak.

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze