sequoiaGroot

seQuoia-bar website

“Je houdt van feesten? Kom dan eens naar Thirsty Thursday of Hot Friday bij seQuoia”

Waar je tot voorheen in de Doetinchemse Grutstraat slechts de smeulende resten van Cafe Havana kon zien, is inmiddels seQuoia verrezen. Een bar en dancing waar je elkaar kunt ontmoeten met een spannend drankje in je hand. Waar het uiterst relaxed chillen is. En waar in het weekend de dj's je beslist tot actie weten te verleiden.

Het doel

Het doel van de website van seQuoia-bar.nl is om de bezoeker te informeren over alle feesten die zullen plaats vinden tussen de muren van seQuoia. Een belangrijke doelstelling en publiekstrekker is het fotoalbum. Deze functionaliteit moest op een makkelijke en mooie manier worden verwerkt in de website.

Oplossing

NowOnline heeft voor de website en ontwerp gemaakt waarop veel informatie al wordt uitgelezen op de homepage. Hierdoor kan een bezoeker in één scherm zien wat er bij seQuoia gaat gebeuren. Het is voor de bezoeker mogelijk om naadloos over te schakelen naar het fotoalbum, agendaoverzicht, nieuws, vacatures, zich aanmelden voor de nieuwsbrief of de twitterfeed te volgen.

Het was ook belangrijk dat de sponsoren van seQuoia een plekje kregen op de website. Dit is mooi verwerkt in de onderkant van de website of footer zoals wij dat benoemen in vaktermen.

Wat maakt deze website mooi?

  • Het ontwerp is flexibel gemaakt waardoor seQuoia de bezoekers op de homepage gemakkelijk en snel kan informeren over “What’s happening @ seQuoia”.
  • Bezoekers kunnen feestfoto’s downloaden van hun stapavonden.
  • De website laat zien wat er allemaal te doen is bij seQuoia.
  • De website geeft uitgebreide informatie over seQuoia zelf.
  • De website heeft een mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief.
  • Sponsoren van seQuoia zijn mooi verwerkt in de footer van de website.
  • Bezoekers kunnen de facebookpagina direct vanaf de homepage liken.
  • Bezoekers kunnen snel en gemakkelijk de laatste twitterberichten lezen.

leon buiting

Leon Buiting

Leon houdt zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen en ontwerpen van websites. Verder is hij het aanspreekpunt bij NowOnline Duiven en zorgt hij ervoor dat alles op rolletjes loopt en projecten op tijd worden opgeleverd.

 

Neem contact op met Leon via de mail: leon.buiting@nowonline.nl of via telefoonnummer: +31 (0)26 312 08 25

 

In opdracht van: seQuoia
 
Neem contact op

sequoiaGroot

Contact