Ippel Special Products - Nieuwe website ontwikkelt en ontworpen door NowOnline

Ippel Special Products

Hoe maak je een website waar het verhaal van een familiebedrijf uit Almkerk wordt verteld.

Ippel Special Products is een familiebedrijf met historie. Dick en Arianne leveren sinds 1995 technische producten en onderdelen, waarbij veel aandacht wordt geschonken aan service en kwaliteit. De dienstverlening van Ippel kenmerkt zich door de innovatieve en pragmatische denkwijze van Dick en de productie voor het grootste deel uit te besteden naar Hongarije. Een combinatie die resulteert in een kwaliteitsproduct voor een eerlijke prijs.

Altijd een stapje voor

Op het gebied van internet heeft Ippel Special Products altijd open gestaan voor trends en nieuwe technieken. Zo koos het bedrijf 5 jaar geleden voor een website in Flash, in die tijd een innovatieve ontwikkeltechniek. Nu, anno 2013, is er gekozen voor een single page website waarbij de focus ligt op informeren en niet op vindbaarheid.

Content first, design second

In tegenstelling tot vele andere trajecten hebben we bij dit project gekozen om de starten met het schrijven van de content en dit te laten gelden als leidraad voor het ontwerp. Deze content hebben we versterkt door een fotoshoot welke is gedaan door Laurens Verwijs. Deze combinatie zorgde voor een sterke invulling van de website en gaf onze ontwerpafdeling veel meer houvast voor het design. Het resultaat is een zeer efficiënt productieproces, waarbij de website bij oplevering direct gevuld was met uitstekende content, verpakt in een prachtig ontwerp.

Eindoordeel

Een bijzonder project voor een bijzondere en uiterst prettige klant. We hebben veel geleerd, vooral over het voordeel om te starten met de content. Het eindresultaat is een prachtige website voor een bijzonder leuk bedrijf. We bedanken De Krachtcentrale voor het aandragen van deze klant, Hidde Veltkamp van Dotting voor de content en uiteraard de familie Ippel voor een prettige samenwerking.

Wat maakt deze website mooi

  • De teksten zijn geschreven door een professionele tekstschrijver
  • De foto’s zijn geschoten op locatie en met goede apparatuur
  • De website is single-page, waarbij het verhaal van Ippel de rode draad vormt
  • Het menu van de website blijft altijd zichtbaar waardoor de bezoeker overzicht behoud
In opdracht van: Ippel Special Products
 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Neem contact op

Ippel Special Products - Nieuwe website ontwikkelt en ontworpen door NowOnline

Contact