Hoofd foto

Over NowOnline

Onze missie

Wij ontwerpen en ontwikkelen, met ons team, mooie websites, succesvolle webshops en krachtige internetapplicaties. Creativiteit, kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons centraal.

Onze strategie

Door 50% van de tijd eigen producten te ontwikkelen willen wij, gezamenlijk, onze kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen waardoor wij in de andere 50% van de tijd voor onze klanten uitzonderlijke, kwalitatief waardige, web-based software en websites ontwikkelen waarmee we toonaangevend willen worden in Nederland!

Onze locatie

Wij onderscheiden ons door een werkwijze (Scrum) waarmee we elke 7 of 14 dagen werkende software kunnen opleveren en doordat we investeren in langdurige relaties met onze klanten. Vanuit ons kantoor in Duiven (gelegen aan de A12) helpt ons team van ontwikkelaars, vormgevers en adviseurs u graag!

Enkele klanten die u voor zijn gegaan en waar wij nog steeds met veel plezier voor werken: VBV De Graafschap, Gemeente Doetinchem, Festivall, Meeks Meubelen, Ulamo, Club 22-24, Chesskin Unique, Visser Transport, Thebalux Badkamermeubelen, HOBO Hifi, Tribute Clothing, Start People en USG People, CapitalP, Universiteit Leuven (BE) en het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

thiery ketz

Thiery Ketz

Thiery is oprichter en eigenaar van NowOnline. Hij houdt in zijn vrije tijd een eigen weblog bij en is bezig met een MBA.

Hoofd foto

Contact