Hoofd foto

Onze missie

Wij helpen onze klanten optimaal te profiteren van dat wat het internet te bieden heeft.

Dat doen wij met 6 hoogopgeleide professionals die hun kennis up-to-date houden door van elkaar te leren, regelmatig aan te schuiven bij kennissessies en lezingen, op bezoek te gaan bij collegabedrijven en veel te lezen over online ontwikkelingen. Experts op het gebied van copywriting, online marketing en Google gerelateerde diensten maken onze dienstverlening compleet.

Wij bouwen je website of applicatie, met software van Microsoft en Adobe Creative Suite. Deze software sluit aan bij onze visie over creativiteit, kwaliteit en veiligheid.

Tot slot werken wij op basis van SCRUM, een ontwikkelmethode waarbij wij wekelijks werkende software opleveren en factureren. 

Dit maakt dat wij sinds 2001 mooie (succesvolle) websites en krachtige (waardevolle) webapplicaties voor onze klanten maken.

Wij willen jou en je bedrijf graag leren kennen en jou helpen optimaal gebruik te laten maken van de online wereld en dat wat het internet te bieden heeft.

thiery ketz

Thiery Ketz

Thiery is oprichter en eigenaar van NowOnline. Hij houdt in zijn vrije tijd een eigen weblog bij en is bezig met een MBA.

Hoofd foto

Contact