Het klinkt allemaal leuk, het aannemen van een stagiair. Echter gaat elk bedrijf hier anders mee om. Waar stagiaires bij sommige bedrijven de overgebleven klusjes mogen klaren, is ons streven juist om van een stagiair een echte NowOnliner te maken. Wij nemen stagiaires aan met een blik op de toekomst. Als je het aan onze stagiair Arjan Knol vraagt is ons dat aardig goed gelukt.

Academy NowOnline

Binnen NowOnline is er veel ruimte voor ontwikkeling. Zowel voor onze huidige NowOnliners als voor studenten. Wij geven iedereen de kans om uit te blinken in datgene dat zij het allerliefste doen. Deze kans heeft Arjan dit voorjaar ook met beide handen aangepakt. Hij begon in april als stagiair maar is inmiddels al niet meer weg te denken binnen het bedrijf. Zoals Arjan zelf met trots aangeeft: “Ik voel me echt onderdeel van NowOnline”. En dat is precies wat wij willen! 

Samen sta je sterker

Bij het ene bedrijf begin je als stagiaire helemaal onderaan de ladder, terwijl stagiaires bij het andere bedrijf juist veel verantwoordelijkheden krijgen. Dat laatste is van toepassing binnen ons bedrijf. Wij zijn namelijk van mening dat wanneer studenten veel verantwoordelijkheden krijgen ze meer kunnen genieten van hun werk. Ze moeten vrijheid en vertrouwen hebben in het werk dat zij doen en daar helpen wij ze graag mee! Onze stagiaires worden dan ook van alle kanten geholpen. Ze krijgen veel verantwoordelijkheden maar kunnen ook altijd terugvallen op collega’s. “Ik waardeer de leuke en gezellige collega’s binnen NowOnline enorm. Als ik hulp nodig heb kan ik altijd alles aan ze vragen. Hier heb ik dan ook het meeste van geleerd”, aldus Arjan. Ondanks dat iedereen veel thuis werkt, doen we er alles aan om iedereen online te betrekken bij alle werkzaamheden. Iedereen helpt elkaar waar nodig. Dit zorgt voor de prachtige eindresultaten die we opleveren!

Stagiair of medewerker?

Dat Arjan het erg naar zijn zin heeft bij NowOnline is wel duidelijk. Hij begon in april als stagiaire, heeft in de zomervakantie gewerkt als volwaardige medewerker en studeert komend jaar zelfs af binnen NowOnline. “Ik heb ervoor gekozen om bij NowOnline af te studeren door de goede ervaring met het bedrijf. Ik heb meegekeken met verschillende projecten waar ik veel van heb geleerd. Ik ben dan ook niet perse trots op 1 specifiek project, maar op mijn gehele periode bij NowOnline.” Door te werken met echte bedrijven krijgen stagiaires verhelderende inzichten en kunnen ze praktische theorieën makkelijker toepassen. Dit heeft er bij Arjan voor gezorgd dat hij nu als een expert Adobe XD designs om te zetten naar HTML/CSS prototypes. Met alle nieuwe kennis en hulp van collega’s heeft hij aan de mooiste projecten mogen meewerken. Dat hij officieel een (afstudeer)stagiair is bij NowOnline, is niet te merken. Hij wordt namelijk door iedereen gezien en behandeld als volwaardige medewerkerHij is gegroeid van stagiair naar een echte NowOnliner.

Ik hoop nog lang bij NowOnline te blijven zodat ik nog meer kan leren” – Arjan Knol

Terug naar de blog

Myrthe Tiemessen

Als online marketing en content specialist help ik jou met het inzetten van content (zoals blogs, whitepapers, infographics, animaties, video’s, artikelen etc.) om meerwaarde te bieden aan jouw doelgroep. Door dit samen slim in te zetten word jij beter gevonden!

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze