Dutch Digital Agencies (DDA) verenigt en vertegenwoordigt de beste digitale bureaus van Nederland. NowOnline is per 2024 lid van de DDA. Samen maken we de wereld om ons heen steeds een beetje slimmer. Stap voor stap, klik na klik.

NowOnline

Waarom zijn we lid van de DDA? 

DDA verenigt Nederlands beste verslimmers. Sinds 2002 verbindt DDA de meest toonaangevende digitale bureaus. We delen kennis en ervaringen, prikkelen met nieuwe ideeën en digitale toepassingen en laten zien wat we kunnen. Samen versterken we de snelgroeiende branche en ontwikkelen het talent van morgen. Met 165 leden staat de DDA voor het beste dat de Nederlandse digitale industrie te bieden heeft. We zijn bedenkers en makers, ontwerpers en coders, testers en verslimmers. Flexibele teams met flexibele denkers. Altijd bezig met de volgende oplossing.

Wij zijn lid geworden van de DDA omdat:

 • Een ijzersterk netwerk.
  We kunnen vakgenoten ontmoeten bij de beste bureaus. Volg elkaar, leer van elkaar, help elkaar en leer elkaar steeds beter kennen. Samen brengen we de Nederlandse digitale branche verder. 
 • De toegangspoort naar talent.
  Vanuit de DDA kunnen wij onze vacatures onder de aandacht brengen bij starters en doorstromers. Vanuit de DDA worden ook digitale opleidingen geholpen om hun studie-aanbod optimaal aan te laten sluiten op de praktijk. Zo vinden en binden wij als NowOnline aan de beste talenten.
 • Inspirerende events.
  De DDA organiseert on- en offline events om ons bureau nog verder te versterken. Van groeistrategie tot regelgeving en digitale inclusiviteit, dit zorgt ervoor dat wij bij blijven. De events geven ons altijd een mooie gelegenheid om als vakgenoten elkaar weer even te spreken!
 • Samen op de kaart.
  Vanuit het DDA netwerk laten weten wat Dutch Digital Agencies kunnen. In Den Haag, bij lokale overheden en naar de (internationale) media. Een vraag over digitale kansen en ontwikkelingen? De DDA zorgt  ervoor dat digitale bureaus aanwezig zijn in elk belangrijk maatschappelijk debat.  

NowOnline op dutchdigitalagencies.com.

Terug naar de blog

Leon Buiting

Mijn naam is Leon Buiting en ik ben mede-eigenaar van NowOnline. Ik adviseer graag met mijn creatieve ideeën en bespreek de technische mogelijkheden met de klant. Vervolgens vertaal ik dit samen met het team naar een sterk concept & design. Na oplevering zal ik samen met de klant verder optimaliseren om resultaten te vergroten.

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze