In Juli 2019 startte Myrthe aan een nieuw avontuur bij NowOnline. Vanaf dat moment kwam ze bij de NowOnline Academy als beginnend Online Marketing en Content Specialist. Na veel leerzame momenten kreeg ze in februari 2020 ook nog eens de kans om binnen de NowOnline Academy af te studeren. Een kans die ze dan ook gelijk aanpakte. De Academy is namelijk dé plek voor studenten waar leren en werken samen komen. Precies dat wat ze zocht. Hoe ze de NowOnline Academy heeft ervaren lees je hieronder!

Academy NowOnline
Started from the bottom

“Het begon allemaal in juli 2019 toen ik bij de NowOnline Academy startte als beginnend Online Marketing en Content specialist, wat nog best een uitdaging was als je het mij vraagt. Waar je bij een normale stage volledig wordt gestuurd en gecontroleerd door een begeleider, kreeg ik bij NowOnline veel meer vrijheid. Hoe lastig ik dit in het begon ook vond, ik heb hier enorm veel van geleerd. Waarschijnlijk heeft dat er ook toe geleidt dat ik aan het einde van mijn afstudeerperiode een 9 heb gescoord voor het tonen van verantwoordelijkheid. “

Zelfontwikkeling

“Ondanks dat ik nog niet klaar was met de opleiding Communicatie, werkte ik al wel voor een aantal klanten van NowOnline. Hierdoor leerde ik écht hoe het bedrijfsleven in elkaar zat. Door problemen zelf op te lossen, direct contact te hebben met de klanten en projecten te sturen, heb ik ook een persoonlijke groei doorgemaakt. Waar ik voorheen alles liet controleren, weinig zelfvertrouwen had in het werk dat ik opleverde en minder snel op mensen afstapte, ben ik in één jaar tijd een tegenpool geworden van mezelf. Zo ben ik opener geworden, spreek ik veel met klanten en werk ik op mijn eigen intuïtie. In de eigenlijk nog korte periode dat ik bij de NowOnline Academy zit, heb ik al zo veel geleerd van het bedrijfsleven maar ook van mezelf. Ik heb dan ook veel aan mijn zelfontwikkeling kunnen werken. “

Afstudeerperiode

“In februari kreeg ik de kans om af te studeren binnen de NowOnline Academy, een kans waar ik tot op de dag van vandaag geen moment spijt van heb gehad. Voor GO-tickets, het zusje van NowOnline, mocht ik een mooi afstudeeronderzoek uitvoeren.  Voor dit bedrijf heb ik de positionering van het GO-tickets PRO systeem onderzocht. Een mooie en uitdagende opdracht die ik met een 8 als eindresultaat heb afgerond! Ook in dit halfjaar heb ik weer veel geleerd. Zowel van het bedrijfsleven als van mezelf. Tijdens het doen van onderzoek en schrijven van advies, ben ik namelijk druk geweest met klantwerk en GO-tickets zelf. Hierdoor leerde ik nog beter te plannen, zelfstandig te werken en initiatief te tonen.”

En nu..

“Met trots kijk ik terug naar de periode bij de NowOnline Academy. Ik heb mezelf perfect kunnen ontwikkelen als communicatie professional. Als kers op de taart blijf ik hier dan ook werkzaam als Online Marketing en Content specialist. Op naar nog meer leerzame jaren..”

Wil jij meer leren van het bedrijfsleven én tegelijkertijd werken aan jezelf? Kom dan werken binnen de NowOnline Academy! Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe talenten, bekijk onze vacatures en wie weet nodigen we je binnenkort bij ons uit voor een kop koffie (of thee). Met dit traject leer je enorm veel op vakgebied waardoor je ervaring aantoont. Het staat dus ook nog eens goed op je CV.

Terug naar de blog

Myrthe Tiemessen

Als online marketing en content specialist help ik jou met het inzetten van content (zoals blogs, whitepapers, infographics, animaties, video’s, artikelen etc.) om meerwaarde te bieden aan jouw doelgroep. Door dit samen slim in te zetten word jij beter gevonden!

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze