Bij NowOnline gaan we verder dan alleen het bieden van hoogwaardige technologische oplossingen; we creëren een wereldwijde gemeenschap van innovatie en groei. Dit is mede mogelijk door CEO Nilesh Dhorajiya. Die met zijn ondernemende geest een cruciale rol heeft gespeeld in het opzetten en uitbreiden van NowOnline Tech India Pvt Ltd. In dit blogbericht duiken we dieper in op Nilesh's inspirerende reis, zijn inzet voor het opzetten van ons Indiase kantoor en zijn toekomstvisie.

NowOnline

Een kijkje achter de schermen bij Nilesh

Nilesh, woonachtig in de bruisende stad Ahmedabad in Gujarat, is de drijvende kracht achter het succes van NowOnline Tech India Pvt Ltd. Daarnaast is hij ook nog mede-eigenaar van een andere entiteit genaamd NexusLink Services India Pvt Ltd. "Mijn reis begon met een droom, een visie om bij te dragen aan de wereld van technologie en bedrijfsontwikkeling," aldus Nilesh. Inmiddels heeft hij zijn passie voor technologie en innovatie omgezet in tastbare successen. Hij is CEO van NowOnline en heeft een grote rol gespeeld bij de opbouw van het bedrijf in India. “We hebben NowOnline India gecreëerd om onze droom van een kantoor in Gujarat International Finance Tec-City (GIFT City) te vervullen, een smart city ontwikkeld voor fintech- en IT-bedrijven. GIFT City is een centraal zakendistrict in aanbouw in het district Gandhinagar in Gujarat, India. Het is India's eerste operationele groene slimme stad en internationaal financieel dienstencentrum, dat door de regering van Gujarat is bevorderd als een groen veldproject. Dit stelde ons ook in staat om onze samenwerking te intensiveren en de werklast van ons Nederlandse team te verlichten." 

Het begin van NowOnline in India

Het begon allemaal met een eenvoudige internetconnectie toen ze bij NowOnline op zoek waren naar een ontwikkelingsteam. “Ik had het geluk dat Thiery me persoonlijk op mijn mobiele telefoon belde, die hij via Google had verkregen. Hij stelde zichzelf voor, deelde informatie over NowOnline en vermeldde dat ze op zoek waren naar een VueJs-ontwikkelaar." Een belletje dat op het juiste moment plaatsvond. Nilesh had op dat moment meerdere redenen om op Thiery’s voorstel in te gaan en NowOnline ook in India te vestigen. “We wilden onze samenwerking versterken en onze verbinding verder verdiepen. Daarnaast wilden we de capaciteit van ons team vergroten en de belasting van het Nederlandse team verminderen."

Nilesh’ leiderschapsperspectief

Nilesh draagt veel verantwoordlijkheden met zich mee. Hij is de architect achter de opbouw van het bedrijf en heeft een heldere visie voor de toekomst. "Leiderschap is voor mij niet alleen het nemen van beslissingen, maar ook het creëren van een omgeving waarin teamleden kunnen groeien en bloeien," legt Nilesh uit. Hij wil binnen 2,5 jaar met een team van 50 mensen werken. Een doel waar hij al druk naar op weg is. Het is zijn droom om een professionele omgeving te creëren waarin teamleden zich als familie voelen en waarin de woorden "Welkom bij de NowOnline-familie" warm worden omarmd. Over 10 jaar hoopt hij zelfs uitgegroeid te zijn tot een robuust bedrijf met 400 tot 500 medewerkers. "Ik wil een sterke en enthousiaste team opbouwen, een goede samenwerking tussen de teams in Nederland en India bewerkstelligen, kwalitatief hoogwaardig werk leveren, klantrelaties versterken en bovenal, onze business uitbreiden."

Terug naar de blog

Myrthe Tiemessen

Als online marketing en content specialist help ik jou met het inzetten van content (zoals blogs, whitepapers, infographics, animaties, video’s, artikelen etc.) om meerwaarde te bieden aan jouw doelgroep. Door dit samen slim in te zetten word jij beter gevonden!

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze