Het behalen van de ISO-certificeringen is een van de mijlpalen van dit jaar, en dat zou niet mogelijk zijn geweest zonder de toewijding en inzet van Kilian Houthuijzen en Angelo Derksen! Zij zijn het gouden ISO-duo en speelden een cruciale rol bij het behalen van deze certificeringen. Lees in onderstaande blog meer over hun bijdrage aan dit traject.

NowOnline

Samen sterk

Kilian Houthuijzen, Information Security Consultant bij Fendix Consultants, heeft er met zijn expertise op het gebied van ISO-certificeringen voor gezorgd dat wij onze diensten en producten kunnen leveren met een verhoogd niveau van kwaliteit en informatiebeveiliging. Maar hier heeft hij niet alleen voor gezorgd. Nee, dit heeft hij samen met Angelo Derksen, .NET Developer en Security Officer bij NowOnline, gerealiseerd. Samen hebben ze hard gewerkt aan het implementeren en onderhouden van het ISO-managementsysteem binnen NowOnline. Zo hebben ze de benodigde beleidsdocumenten en processen ontwikkeld, een ISO-managementsysteem opgezet in Monday en het team op de hoogte gesteld van de geïmplementeerd maatregelen. Alles om te voldoen aan de eisen van de ISO-normen! 

Succesvolle samenwerking

De samenwerking tussen Kilian en Angelo is van onschatbare waarde geweest voor het succes van het ISO-traject bij NowOnline. "Kilian en ik hebben nauw samengewerkt om het ISO-managementsysteem vorm te geven en ervoor te zorgen dat het goed aansluit bij de behoeften van onze organisatie. Onze gecombineerde expertise heeft ervoor gezorgd dat we de ISO-certificeringen op een effectieve en efficiënte manier hebben behaald.", aldus Angelo. Uiteraard zijn Kilian en Angelo tijdens het ISO-traject ook verschillende uitdagingen tegengekomen. Kilian deelt zijn ervaring: "Een van de grootste uitdagingen was het ontbreken van gedocumenteerde processen binnen de organisatie. We moesten vanaf nul beginnen en een volledig managementsysteem opzetten dat voldeed aan de eisen van de ISO-normen." Veel kennis zat bij alle medewerkers in het hoofd, waardoor Kilian en Angelo vanuit het niets een heel managementsysteem moesten opzetten. "Met toewijding en teamwork zijn we erin geslaagd om dit obstakel te overwinnen en een solide basis te leggen voor het ISO-managementsysteem.", geeft Angelo aan.

Groeiende organisatie

Naast uitdagingen waren er ook mooie ontwikkelingen tijdens het ISO-traject. De professionaliteit binnen het bedrijf is namelijk enorm gegroeid. Kilian benadrukt de groei van het bewustzijn van informatiebeveiliging binnen NowOnline: "We hebben gezien dat medewerkers kritische vragen stellen en meer aandacht hebben voor de bescherming van informatie en het bewustzijn van risico's." Angelo voegt toe: "Het ISO-managementsysteem heeft ons geholpen om de kwaliteit van onze producten en diensten verder te verbeteren." De uitdaging is nu om dit vast te houden. Kilian en Angelo gaan zich vanaf nu dan ook richten op het verder verbeteren van het systeem, zodat deze bij de volgende audit als volwassen en efficiënt kan worden beschouwd.

ISO 9001 en 27001 gecertificeerd

Het succesvol behalen van de ISO-certificeringen is een collectieve prestatie van het hele team bij NowOnline, met Kilian en Angelo als drijvende krachten. Hun toewijding, expertise en samenwerking hebben geleid tot een hoger niveau van informatiebeveiliging en kwaliteit binnen NowOnline. Als ISO-helden hebben ze NowOnline gepositioneerd als een betrouwbare partner voor klanten die streven naar samenwerking met een ISO-gecertificeerd bedrijf.  

Samen hebben ze ervoor gezorgd dat NowOnline ISO 9001 en ISO 27001 certificaat gecertificeerd is! 

Terug naar de blog

Myrthe Tiemessen

Als online marketing en content specialist help ik jou met het inzetten van content (zoals blogs, whitepapers, infographics, animaties, video’s, artikelen etc.) om meerwaarde te bieden aan jouw doelgroep. Door dit samen slim in te zetten word jij beter gevonden!

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze