Onze alleskunner Guus startte in februari met een fulltime kantoorbaan bij de NowOnline Academy. Dé plek waar hij zijn passie voor computers, programma’s, netwerken, printers en telefonie kan uitten. Naast zijn bijbaan als taxichauffeur waar hij klanten in het weekend rondrijdt, kan hij nu ook te werk gaan mét klanten als ICT-er. Een nieuwe uitdaging waar Guus zeker voor open staat.

Academy NowOnline

De Hummelse Guus Nijman besloot, na 3 jaar een financiële opleiding te hebben gevolgd, het roer om te gooien om met de opleiding ICT-applicatie ontwikkeling niveau 4 aan het Graafschap College te beginnen. Een keuze waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds blij mee is. De afgelopen jaren heeft hij hier dan ook veel van geleerd, echter is hij nog lang niet klaar om te stoppen met leren. Hij wil zijn kennis dan ook graag blijven verbreden. En waar kan dat nou beter dan bij de NowOnline Academy.

Guus mag zichzelf met trots de eerste deelnemer van de NowOnline Academy noemen. Hij mag hier dan ook alles ontdekken. Op deze manier krijgt vrijheid en vertrouwen in het werk dat hij doet. Ondanks dat hij een beginnende allrounder is in de online website wereld, krijgt hij hier te maken met specifieke opdrachten en echte bedrijven. Zo ontwikkelt hij zijn front-end skills, past praktische theorieën toe en verbetert zijn kennis van het programmeren. Door de NowOnline Academy leert hij meer van het vak en het bedrijfsleven, iets wat hij aangaf graag te willen leren. Guus past dus perfect bij onze NowOnline Academy!

Terug naar de blog

Myrthe Tiemessen

Als online marketing en content specialist help ik jou met het inzetten van content (zoals blogs, whitepapers, infographics, animaties, video’s, artikelen etc.) om meerwaarde te bieden aan jouw doelgroep. Door dit samen slim in te zetten word jij beter gevonden!