werkenBijKaemingkGroot

Werken bij Kaemingk

Kaemingk is wereldwijd een van de grootste fabrikanten van seizoensdecoratie. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Aalten, de Achterhoek. Met het gegeven dat Kaemingk een wereldspeler in de markt van decoratieartikelen is, hebben we gezamenlijk een plan bedacht om deze prachtige organisatie, onder andere voor high potentials, goed op de kaart te zetten.

Het doel

Kaemingk heeft ons gevraagd de 'Werken bij Kaemingk' website te bouwen waarmee het bedrijf als wereldspeler op de digitale internetkaart gezet wordt. De website toont, naast interessante informatie over de organisatie, een lijst van openstaande vacatures waar direct online op gesolliciteerd kan worden.

Oplossing

Wij hebben voor Kaemingk een spectaculaire website ontworpen die tot op de dag van vandaag, qua design en functionaliteit, in onze top 10 staat. De kaart van de wereld is de basis van het ontwerp en onderstreept dat het bedrijf wereldwijd actief is. Het verhaal van Kaemingk wordt verteld door de medewerkers, die vanaf hun smartphone, overal te wereld, blogs kunnen posten. Deze blog-posts worden weergegeven op de wereldkaart. De website is gekoppeld met de 'NowOnline Vacature Manager'. Kaemingk gebruikt deze applicatie om meer grip te krijgen op het vacature- en sollicitatieproces. Openstaande vacatures zijn zichtbaar op de website. Bezoekers kunnen online solliciteren.

Wat maakt deze website mooi?

  • Spectaculair ontwerp met leuke animaties.
  • Vertegenwoordigers kunnen onderweg, via een speciale omgeving, blogs plaatsen op de website.
  • Bezoekers van de website zien beschikbare vacatures en kunnen hier direct op solliciteren.
  • We hebben gekozen voor een single page concept (een website op een pagina), waardoor de website overzichtelijk blijft.
In opdracht van: Kaemingk Seasonal Decorations B.V.
 
Neem contact op

werkenBijKaemingkGroot

Contact