urbanSofaGroot

Urban Sofa

Urban Sofa is een groeiend merk in de meubelindustrie en biedt via dealers een smaakvol assortiment bankstellen, loungebanken, hoekbanken en aanverwante meubels. In het koopproces van consumenten heeft het internet binnen de meubelindustrie een grote rol gekregen. Het belang van internet binnen de branche is zichtbaar door de hoge concurrentie en groot aantal aanbieders.

De eigenaar van Urban Sofa is bij ons terecht gekomen via een aankoop die hij gedaan had via een van onze webshops. Dit typeert de wijze waarop wij onze klanten leren kennen.

Het doel

Met veranderingen op het internet en een verouderde website, heeft Urban Sofa ons de opdracht gegeven binnen een vast budget een nieuwe website te ontwerpen en te bouwen. Het beheer en uitbreiden van de content was wenselijk om zodoende snel in te spelen op de trends en ontwikkelingen in de markt.

Oplossing

NowOnline heeft Urban Sofa geholpen met het ontwikkelen van een nieuwe website met een beheersysteem. De website presenteert het assortiment en de stofkeuze van Urban Sofa door een combinatie van tekst, beeldmateriaal en fotosliders. Alle dealers zijn eenvoudig te vinden via een “dealer locator”.

Qua vindbaarheid scoort de website aanzienlijk hoog. Dit wordt bereikt door een combinatie van techniek en content. Bezoekers worden via Google aangetrokken met speciale landingspagina’s gericht op producten binnen het assortiment, bijvoorbeeld loungebanken, bankstellen en hoekbanken. Urban Sofa beheert zelf een Google Adwords campagne. De combinatie van een goede website, aangevuld met vernieuwende content, landingspagina’s en Google Adwords resulteert in gemiddeld 45.000 bezoekers per kwartaal en een groeiende vraag naar Urban Sofa meubels bij de meubelwinkels.

Wat maakt deze website mooi?

  • Geoptimaliseerd voor Google.
  • Eigen beheer over de content.
  • Eigentijds ontwerp.
  • Eenvoudig, maar uitgebreid.
  • Online veiling.
In opdracht van: Urban Sofa
 
Neem contact op

urbanSofaGroot

Contact