Tribute Clothing Men en Women

Tribute Men & Women

De jeans en clothing store in de achterhoek en omstreken!

Het doel

De website van Tribute is er op gericht om bezoeker te informeren over verschillende onderwerpen. Je kunt hierbij denken aan de laatste nieuwtjes, beschikbare vacatures, de Tribute Men en Women winkels en de merken die je bij Tribute kunt verkrijgen. Ook was er een wens dat klanten via de website hun gespaarde korting kunnen inzien.

Oplossing

Als oplossing voor Tribute hebben wij een website ontwikkeld welke via ons CMS Freedom.NET kan worden beheerd. Via het CMS kan Tribute gemakkelijk nieuwsberichten plaatsen, vacatures bijwerken en de winkels updaten. De brands worden zelf bijgewerkt. Ben je dus benieuwd welke merken je bij Tribute Men of Tribute Women kunt verkrijgen? Check dan de website.

De website beschikt ook over een klantenkaart login. Via de klantenkaart login kunnen bezoekers hun actuele korting inzien en eventueel hun adresgegevens of emailadres wijzigen. Als klant van Tribute kun je de korting uitgeven in één van de Tribute winkels. Heb je nog geen klantenkaart? Dan kun je jezelf in één van de winkels d.m.v. de aanwezige schermen via de website registreren. Je spaart zo voor leuke kortingen bij Tribute!

Wat maakt deze website mooi?

  • Keuzescherm voor de Men of Women website,
  • Grote sfeerbeelden op de achtergrond,
  • Inlogsysteem om je klantenkorting te checken,
  • Gemakkelijk en snel de koopdagen per stad inzien.
In opdracht van: Tribute Men & Women
 
Neem contact op

Tribute Clothing Men en Women

Contact