rondenBandenGroot

Ronden Banden website

Een bekend gezicht in de Gelderse banden industrie is Ronden Banden uit Doetichem.

Het bedrijf is al jaren bekend als de plek voor het kopen en verwisselen van banden. Ronden Banden is gevestigd in een modern kantoor en voorzien van groot magazijn voor het opslaan van bandensets. Een website bleek nodig, vooral voor het inplannen van afspraken.

Het doel

Ronden Banden heeft ons gevraagd een website te bouwen. De website heeft als doel klanten te informeren over de locatie en openingstijden, plus eventuele acties. Tevens dient de klant online een afspraak te kunnen maken.

Oplossing

We hebben Ronden Banden geholpen met een website als onderdeel van onze online werkplaatsmanager, FlitzService. De website is primair een informatiepunt, waar klanten online een afspraak kunnen inplannen. Naast de keuze uit beschikbare data en tijdstippen, kan de klant ook aangeven of ze zelf banden meenemen voor de wissel. Een andere keuze is dat de banden opgeslagen worden in het Bandenhotel van Ronden Banden. Het Bandenhotel is een module van FlitzService.

Wat maakt deze website mooi?

  • Online afspraken maken.
  • Koppeling met FlitzService, online werkplaatsmanager.
  • Klantinformatie bruikbaar voor service en after sales.
  • Koppeling met TIC van Tyrenet.

leon buiting

Leon Buiting

Leon houdt zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen en ontwerpen van websites. Verder is hij het aanspreekpunt bij NowOnline Duiven en zorgt hij ervoor dat alles op rolletjes loopt en projecten op tijd worden opgeleverd.

 

Neem contact op met Leon via de mail: leon.buiting@nowonline.nl of via telefoonnummer: +31 (0)26 312 08 25

 

In opdracht van: Ronden Banden
 

Lees meer over over maatwerk webdesign en realisatie.

Neem contact op

rondenBandenGroot

Contact