flitzserviceGroot

Ronden Banden Flitzservice

De service van een bandenspecialist zoals RondenBanden gaat verder dan enkel het wisselen van banden.

Naast de bandenwissels voor consumenten, biedt Ronden Banden speciale diensten aan zakelijke klanten. Deze diensten zijn o.a. het beheer van bandensets, advies over zuinig rijden, bandenspanning, onderhoud en inkoop. De diensten, met name de service die Ronden Banden levert, staat in sterk verband met een strakke planning en informatie over de bandensets en haar gebruikers.

Het doel

Ronden Banden heeft NowOnline gevraagd een online omgeving te ontwikkelen die een oplossing biedt voor de planning en het verwerken van bandenwissels voor zowel consumenten als zakelijke klanten. De online omgeving dient samen te werken met andere aanwezige software, zoals WinCar.

Oplossing

Wij hebben Ronden Banden geholpen door een online webapplicatie te ontwikkelen, genaamd de FlitzService. De applicatie is gebouwd met als doel het wisselproces zichtbaar te maken. Het proces start bij het plannen van een bandenwissel. De klant, zakelijk of consument, geeft aan of een bandenset bij Ronden Banden in opslag ligt. Met behulp van een iPad en scanner, kan de beheerder van het Bandenhotel snel en eenvoudig de bandensets uit de rekken halen. Per wisselbrug worden de bandensets klaargelegd. 

Wanneer de klant arriveert, ligt alles al klaar. Dit garandeert een snelle wissel. In de werkplaats kan de monteur op een speciale touchscreen monitor een bandenwisselformulier invullen. Deze informatie, zoals aantal banden, het merk en de profieldiepte, wordt op een sticker met barcode uitgeprint en alles wordt daarna in de FlitzService opgeslagen en gekoppeld aan de klant.

Wat maakt deze applicatie krachtig?

  • De applicatie ondersteunt een proces en houdt rekening met de verschillende soorten gebruikers.
  • De applicatie verzamelt informatie over bandensets en klanten. Deze informatie is nodig voor een optimale dienstverlening.
  • De applicatie werkt samen met andere software, zoals het voorraadbeheer en maakt gebruik van thermische stickerprinters.

In opdracht van: Ronden Banden Doetinchem
 
Neem contact op

flitzserviceGroot

Contact