Hoofd foto

Roller Danceclassics one-page evenement website

RollerDanceclassics; hèt Danceclassics Event tijdens het pinksterweekend van 2016. Op de wereldwijd uniek gecombineerde dansvloer heb je de mogelijkheid om zaterdagavond gewoon lekker te swingen of om de skates aan te trekken voor een echte rollerdiscobeleving. De beste hits gedraaid door De Disco Kings in een prachtig danspaleis waar de lichtshows, acts, gimmicks, give aways en podium- en rollerdanseressen je zullen verrassen en verbazen!

Unieke one-page ervaring

Voor dit unieke meerdaagse evenement ontwikkelden wij voor Waser Hospitality Services, in samenwerking met Dezigners, een eveneens unieke one-page website. De disco- en rollerskate ervaring zijn vertaald naar een site in de 70's- & discostijl met een strakke, moderne twist. Deze one-page website is voorzien van gebruiksvriendelijke navigatie waarmee de bezoeker snel de gewenste informatie kan vinden. De site is met behulp van moderne technieken volledig responsive gemaakt zodat het gebruiksgemak en de ervaring ook op tablets en mobiele apparaten optimaal is. Bezoekers kunnen direct hun tickets kopen door middel van de integratie van het ticketplatform van onze dochteronderneming GO-tickets. Met behulp van het achterliggende CMS is de site door de beheerder eenvoudig aanpasbaar en te voorzien van nieuwe content.

"Put on your dancing shoes or skates and join the party of the year!" of surf direct naar www.rollerdanceclassics.nl voor alle informatie en tickets.

Sander Hendriksen

Sander Hendriksen

Sander is Grafisch Vormgever & Front-End Developer bij NowOnline. Naast zijn passie voor vormgeving is hij gek op muziek (resident DJ NowOnline), auto- & motorsport & is hij altijd in voor een potje FIFA, tafelvoetbal of darts.

In opdracht van: Waser Hospitality Services
 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Hoofd foto

Contact