Hoofd foto

Redesign voor de Superboertjes

Voor haar kleinste grote fans heeft voetbalvereniging De Graafschap het initiatief Superboertjes bedacht. Leden van de Superboertjes kunnen mee doen aan leuke activiteiten, zoals signeersessies en het Sinterklaasfeest. En als Superboertje kun je ook Players Escort zijn! Dat betekent meelopen aan de hand van de spelers vlak voordat de wedstrijd begint.

En daar hoort natuurlijk ook een leuke interactieve website bij: superboertjes.nl. Deze website biedt kinderen die fan zijn van de Superboeren een online platform waarop zij leuke spelletjes kunnen doen en informatie kunnen krijgen over alles wat met De Graafschap te maken heeft. Zo staan er handige weetjes voor het houden van een spreekbeurt op de site en kunnen Superboertjes zich aanmelden om hun verjaardagsfeestje in Stadion De Vijverberg te vieren. En uiteraard staat er informatie over de spelers van het eerste elftal en worden er na elke wedstrijd leuke foto's geplaatst.

NowOnline is trotse sponsor van De Graafschap

NowOnline is, als trotse sponsor van De Graafschap, blij dat zij de website voor de Superboertjes heeft gerealiseerd. De website was na een aantal jaren wel toe aan vernieuwing en heeft daarom een redesign ondergaan, zodat de stijl van de Superboertjes website weer overeen komt met De Graafschap huisstijl.

CMS Freedom.NET

Ook aan Superboertjes.nl is ons CMS gekoppeld. Hierdoor kunnen de medewerkers van De Graafschap zelf de website bijhouden en beheren. Handig!

In opdracht van: Voetbalvereniging De Graafschap
 
Neem contact op

Hoofd foto

Contact