Hoofd foto

Redesign: Bofkontje van het jaar 2013

Sudocrem actie website 'Bofkontje van het jaar' kreeg een redesign in 2013. In opdracht van Endochters heeft NowOnline de redesign gerealiseerd.

Sudocrem staat voor veel jonge ouders synoniem aan het wonderzalfje voor de gevoelige babyhuid. Een goed product met een sterk merk. Voor het behouden en versterken van deze positie heeft Sudocrem, in samenwerking met Endochters, voor de vierde keer de actie Bofkontje van het Jaar gestart.

Wat heeft NowOnline geleverd?

Wij hebben voor deze editie het nieuwe ontwerp van de website, gemaakt door Endochters, vertaald in een stabiele en snelle actiewebsite. Ter versterking van de actie heeft NowOnline in opdracht van Endochters, diverse banners voor affiliate marketing gemaakt. We verzorgen daarnaast diverse mailingen, emailverkeer van en naar deelnemers, signaleren buitengewoon gedrag van deelnemers en verzorgen een stabiele hosting voor de grote hoeveelheid bezoekers.

Wij delen graag onze ervaring

NowOnline en Endochters hebben samen veel ervaring met dergelijke actiewebsites en nodigen je graag uit voor een gesprek waarin wij deze kennis met je delen. Wellicht dat we de volgende actie voor jou mogen opzetten. Bel of mail ons voor een afspraak.

Bezoek de website op: www.bofkontjevanhetjaar.nl

info@endochters.nl / info@nowonline.nl

In opdracht van: Endochters
 
Neem contact op

Hoofd foto

Contact