primabadGroot

Primabad

Met een groot aantal fabrikanten, winkels en online aanbieders, is het aanbod badkamermeubelen enorm groot. Het internet heeft bovendien een grote stempel gedrukt op de wijze waarop consumenten zich oriënteren bij de aanschaf van een badmeubel.

Het doel

Voor Primabad, fabrikant van badkamermeubels, is het van belang om in dit oriëntatieproces altijd aanwezig te zijn. Primabad heeft ons de opdracht gegeven een website te bouwen waar de consument uitgebreide informatie kan vinden over de collectie en mogelijkheden. Het doel van de website is de consument te sturen naar 1 van de 500 dealers waar Primabad haar producten aanbiedt. De website is dus enerzijds een informatieplatform voor consumenten en anderzijds een leadgenerator voor haar dealers.

Oplossing

Wij hebben voor Primabad een zeer succesvolle website gebouwd. Dit succes is bereikt door uitgebreid stil te staan bij het oriëntatieproces en presentatie van de collectie. Potloodschetsen gaven, zowel ons als Primabad, nieuwe inzichten en ideeën. Deze hebben we verwerkt in het ontwerp en de structuur van de website. Mooie foto’s, gemaakt door een professionele fotograaf, hebben een groot effect gehad op de kwaliteit en presentatie van de collectie. De consument kan zich breed oriënteren, maar ook uitgebreide informatie vinden over kastjes, wastafels, spiegelkasten en andere beschikbare opties.

Wat maakt deze website mooi?

  • Doordachte structuur met zichtbaar resultaat.
  • Goed gekozen call to actions, zoals brochure aanvraag en dealerlocator.
  • Elke dealer heeft een eigen pagina, dat is goed voor Primabad en de dealer.
  • Hoog aantal bezoekers en uitstekende plaatsing in Google.
  • Koppeling met 3D-pakket voor ontwerpen meubel.
In opdracht van: Primabad B.V.
 
Neem contact op

primabadGroot

Contact